PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Ovde te čeka bonus bez uslova!

Nije petak 13. ali ovaj petak jeste poseban, barem za sve ljubtelje fubala, jer ćemo danas videti ispisivanje istorije. Za one koji se još uvek nisu navikli da Lionel Mesi nije fudbaler Barselone, danas stiže i dokaz!

Od 21.00 fudbaler PSŽ-a sastaće se sa Brestom, a prema svim očekivanjima – u postavi francuskog tima naći će se i Mesi! Da li će Parižani pobediti, da li će Argentinac dati gol – ne znamo, ali ukoliko si ti siguran u svoja previđanja imamo jednu sjajnu vest.

Svoje poznavanje fudbala možeš „debelo“ naplatiti, ali pre toga klikni OVDE, registruj se i preuzmi fantastičan bonus od 1.000 RSD, koji ti poklanja kladionica Meridian.

Nakon toga, baci pogled na NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, koje te čekaju na meridianbet.rs i za samo 90 minuta možeš postati mnogo bogatiji.

A, kako nas večeras čeka još nekoliko zanimljivih utakmica – savetujemo da isprobate i fantastični BONUS NA PAROVE koji iznosi i o 2000%!

Znamo šta mislite – kada Meridian časti – svi su na dobitku. I u pravu ste!

10 Comments

  1. Bonus dobrodoslice,bonus na parove,ogroman izbor igara,sjajne kvote,mnogo dobrih promocija..sve na jednom mestu,u Meridianu,zato najvise volim kod njih da igram.

  2. Sjajna ponuda…vrhunske kvote…Bukvalno za igru sta pozelis…bonusi izbanredni…a promocije ubeeljivo najbolje,za svakoga po nesto.Meridian je top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.