Tiket dana (petak, 20.08.2021.)

tiket dana

U petak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto je na programu pregršt mečeva, a ono što i te kako raduje sve ljubitelje klađenje, je svakako da polako ali sigurno počinju “lige petica”, ali se i ostala prvenstva dobrano zahuktavu, pa je svakako izbor i više nego dobar.

Brest – PSŽ – 4+ @ 1.98 u Meridianbet

Ovog vikenda su na programu već mečevi trećeg kola francuskog šampionata, a uvodni meč nam donosi duel između Bresta i PSŽ-a.
Brest za primarni cilj ima opstanak u društvu najbojih, iako će to biti i te kako težak zadatak. Do sada je ova simpatična ekipa odigrala dva meča na kojima je dva puta remizirala, a oba puta je rezultat bio 1:1. U prvom kolu je Brest mimo svih očekivanja uspeo da odoli na gostovanju kod Liona, dok je u prošlom kolu na svom terenu Brest remizirao sa Renom, što je takođe dobar rezultat.
U goste im dolazi PSŽ, koji je ovog leta napravio drim-tim, i sigurno je da je ovaj tim kadar da konačno dođe do toliko željenog trofeja u Ligi šampiona. Iako Leo Mesi još uvek nije u potpunosti spreman, i bez toga Poketino ima fenomenalan igrački kadar, pa je jasno da se pitanje favorita na ovom duelu i ne postavlja.
Do sada su Parižani maksimalni pošto iz dva susreta imaju isto toliko trijumfa, a pre svega, mišljenja smo da će ovaj meč obeležiti veliki broj golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.98.

Frozinone – Parma – 2 @ 2.38 u Meridianbet

Ovog vikenda započinje i takmičenje u italijanskoj Seriji B, a već na startu nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret u kom će Frozinone na svom terenu dočekati Parmu, što će biti i duel dojučerašnjih prvoligaša, a svakako da će oba tima imati ambiciju da na kraju dođu do plasmana u italijansku Seriju A.
Prošlu sezonu je ekipa Frozinonea završila na sredini tabele, što sigurno nije zadovoljilo navijače ovog tima, pošto je primarni cilj bio makar plasman u doigravanje, što će svakako biti glavna ambicija ovog tima i ove sezone.
Sa druge strane, Parma je mimo svih očekivanja prošle sezone ispala iz najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, pošto su bivše “mlekadžije” pružale katastrofalne partije čitavim tokom šampionata, iako je u klub pred početak prošlog prvenstva, a naročito u zimskom prelaznom roku stiglo nekoliko i te kako zanimljivih fudbalera.
Ovog puta u klub se vratio legendarni Đanluiđi Bufon koji će po svemu sudeći karijeru završti u klubu u kom je i počeo, dok je tim sa “Enio Tardinija” uspeo da zadrži Denisa Mana i pored prevelkog interesovanja mnogih klubova iz Serije A za ovog zaista sjajnog fudbalera.
Barem na papiru, “krstaši” su daleko kvalitetnija ekipa i treba očekivati da to pokažu i na premijeri prvenstva, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.38.

Mladost Lučani – Radnik Surdulica – 1 @ 1.87 u Meridianbet

Poslednji duel koji smo ovog puta za vas analizirali u tiketu dana nam dolazi iz LingLong Superlige, pošto će Mladost iz Lučana na svom terenu dočekati Radnik iz Surdulice.
Niko nije očekivao da će tim iz Lučana koji važi za jednog i te kako stabilnog prvoligaša igrati ovako loše na startu srpskog šampionata, ali je trenutno situacija takva da se Mladost nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova, pošto su na četiri odigrana susreta doživeli isto toliko poraza.
U prošlom kolu je tim iz Lučana poražen na gostovanju kod Napretka, i to nakon gola Saše Marjanovića sa 60 metara, što će, vrlo verovatno, iako je još rano pričati o tome, biti gol sezone.
U goste im ovog puta dolazi Radnik iz Surdilice koji se posle četiri odigrana kola nalazi na devetom mestu na tabeli a ono što posebno treba istaći je da ova ekipa još uvek ne zna za poraz, pošto su na četiri odigrana susreta čak tri puta remizirali, uz jedan trijumf i to u prošlom kolu kada je tim iz Surdulice slavio na gostovanju kod Radničkog iz Kragujevca, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Posle četiri vezana poraza na startu prvenstva, deluje da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Mladosti iz Lučana, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 8.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.