Tip dana: Lajpcig – Štutgart: Domaćin želi da se iskupi za kiks u prvom kolu, ali “švabe” nisu mačiji kašalj!

U petak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto su praktično sve najbolje evropske lige počele, a za vas smo ovog puta analizirali meč drugog kola nemačke Bundeslige u kom će Lajpcig na svom terenu dočekati Štutgart.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Lajpcig: “Bikovi” imaju najviše moguće ciljeve!

Kako godine prolaze tako i Lajpcig potpuno zasluženo počinje da spada u sam vrh nemačkog fudbala, a to se dobro videlo i prošle sezone.
Neki će reći da su izabranici Julijana Nagelsmana koji je u međuvremenu prešao u Bajern možda mogli i malo više, ali utisak je da je od tima koji je pre samo nekoliko godina praktično izbio u prvi plan u Bundesligi i ovo više nego dovoljno.
Na kraju Bundeslige Lajpcig je zauzeo drugo mesto na tabeli, koje su obezbedili i dosta pre poslednjeg kola pa otuda ne treba da začudi što su popularni “bikovi” na tri poslednja meča bili bez trijumfa.
Možda je veći problem što je aktuelni vicešampion Bundeslige u istom “modu” nastavio i na startu novog prvenstva, pošto su mimo svih očekivanja na otvaranju šampionata poraženi na gostovanju kod Majnca, a taj duel je završen rezultatom 0:1, pa deluje da je pred novim šefom stručnog štaba Džesi Maršom ogroman posao.
Naravno, ne treba nikako zaboraviti i da je Lajpcig u finišu prošle sezone doživeo težak poraz u finalu nemačkog Kupa, pošto su deklasirani od strane Borusije iz Dortmunda, koja je na tom duelu slavila sa 4:1.
Za kraj, nije se moglo više od plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pošto su “bikovi” već na prvoj prepreci zaustavljeni, jer je Liverpul bio dosta bolji u dvomeču i oba puta sa po 2:0 prošao u četvrtfinale.
Što se prelaznog roka tiče, ono što je i te kako dobra stvar je da je aktuelni vicešampion Nemačke zadržao sve najbitnije fudbalere, a kao najveće pojačanje u klub je stigao Andre Silva, koji iza sebe ima fenomenalnu sezonu u Ajntrahtu iz Frankfurta.
Inače, Lajpcig do sada nema poraz u međusobnim duelima sa Štutgartom, pošto su samo šest međusobnih susreta ostvarili čak pet trijumfa, uz jedan remi, ali i samo jedan primljen gol, pa je sigurno da izabranici trenera Marša u lepom raspoloženju dočekuju ovaj susret drugog kola nemačke Bundeslige.Štutgart: Fantastičan start Bundeslige!

Štutgart: Fenomenalne partije na startu sezone!

Fudbaleri Štutgarta su prošle sezone pružali poprilično dobre partije i utisak je da je jako malo nedostajalo da tim koji je pre nešto više od godinu dana izborio povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala mimo svih očekivanja gledamo u nekom od evropskih takmičenja.
Naime izabranici Pelegrina Mataraca su igrali sjajno većim delom sezone i na kraju zauzeli deveto mesto na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Union Berlin, a upravo ta pozicija je bila i poslednja koja donosi plasman u evropska takmičenja, konkretno u novoformiranu Ligu Konferencija.
Velike ambicije “švabe” imaju od ove sezone iako se po jutru dan poznaje utisak je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u dosadašnjem toku sezone, devetoplasirana ekipa iz prošlog izdanje Bundeslige je odigrala dva meča, jedan u Kupu i jedan u prvenstvu i zabeležila dva ubedljiva trijumfa na kojima su postigli ukupno jedanaest golova!
U nemačkom Kupu su “švabe” počistele Dinamo na gostovanju, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljivih 0:6. Da će ovo po svemu sudeći biti jedna i te kako lepa sezona za Štutgart videlo se i u prvom kolu najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala, pošto su izabranici Pelegrina Mataraca demolirali Grojter Firt na svom terenu, pošto je na kraju bilo ubedljivih 5:1, a utisak je da je krajnji rezultat mogao da bude i dosta ubedljiviji, pošto je Štutgart za devedeset minua uputio čak petnaest udaraca u okvir gola gostiju.
Ono što nije dobra stvar svakako uoči ovog gostovanja je što trener “švaba” iz različitih razloga neće moći da računa na čak jedanaest fudbalera, ali je uostalom slična situacija bila i u prvom kolu pa smo videli koliko je to uticalo na igru devetoplasiranog tima iz prošlog šampionata.

Naš predlog

Iako je još rano govoriti o tome, ali utisak je nekako da fudbaleri Lajpciga već u drugom kolu nemaju pravo na kiks pošto su u prvom mimo svih očekivanja doživeli poraz na gostovanju kod Majnca, pošto je taj susret završen rezultatom 1:0.
Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.
I jedna i druga ekipa uglavnom po nepisanom pravilu igraju mečeve sa velikim brojem golova, što bi slučaj mogao da bude i večeras, pa vam predlažemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripemila sjajnu kvotu 2.22.
Za kraj, smatramo da je najrealnija prognoza kada je u pitanju uvodni meč drugog kola Bundeslige igra GG, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.