Tiket dana (subota, 21.08.2021.)

tiket dana

U subotu nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva, a ono po čemu će ovaj dan biti i te kako zanimljiv je to što nam on donosi i početak italijanske Serije A, pa su sada i zvanično započele sve “lige petica”.
Ovoga puta smo za vas analizirali po jedan duel iz francuskog, italijanskog, ali i srpskog šampionata.

Torino – Atalanta – 2 @ 1.65 u Meridianbet

Ovog vikenda konačno startuje i italijanska Serija A. Jedan od prvih mečeva koji je na programu u subotu se igra u Torinu gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Atalantu.
“Bikovi” žele da probaju da se ove sezone umešaju u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, ali isto tako ne treba zaboraviti da je ova ekipa prošle sezone jedva opstala u ligi, i to najviše zahvaljujući sjajnim partijama u ključnom delu prvenstva.
Što se tiče Atalante, izabranici Đanpjera Gaserpinija su treći put zaredom uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona, a u prva dva puta su bez većih problema uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu.
Roster je malo promenjen u odnosu na prethodnih nekoliko godina, ali i dalje tim iz Bergama ima jaku osnovu i utisak je da ovaj tim ne bi trebalo da ima većih problema kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, ali takođe, Atalanta ne bi trebalo da ima problema ni na gostovanju kod Torina gde su ne tako davno ostvarili jedan neverovatan trijumf, pošto su slavili sa čak 0:7.
Zbog svega navedenog vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65, uz podatak da bi ovo vrlo verovatno mogao da bude i jedan meč sa pregršt golova.

Monako – Lans – 1 @ 1.80 u Meridianbet

U najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala je već odigrano dva kola, pa su ovog vikenda na programu mečevi trećeg kola, koje nam donosi dosta uzbudljivih susreta.
Mi smo se ovog puta opredelili za duel koji će biti odigran u kneževini gde će fudbaleri Monaka dočekati Lens. Malo više smo očekivali od izabranika Nika Kovača na startu prvenstva pošto se Monako posle dva odigrana kola nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je nekadašnji polufinalista Lige šampiona samo remizirao na svom terenu protiv Nanta, dok je u drugom kolu Monako poražen na gostovanju kod Lorijena, a taj duel je završen rezultatom 1:0, pa deluje da izabranici Nika Kovača nemaju prava na kiks na ovom duelu.
Što se tiče Lansa, za sada navijači mogu da budu zadovoljni pošto su fudbaleri ovog tima na dva teška meča uspeli da uzmu isto toliko bodova, i to prvo pošto su remizirali na gostovanju kod Rena, a potom i na svom terenu protiv nimalo naivnog Sent Etjena kada je bilo 2:2, u jednom zaista sjajnom duelu.
Lans baš i ne leži timu iz kneževine, pošto nisu uspeli da ih pobede prošle sezone jer je u Lansu bilo 0:0, dok je na stadionu Luj II bilo pomalo iznenađujućih 0:3, pa je vreme da Monako upiše svoj prvi trijumf u novom šampionatu a ujedno se i osveti Lansu za taj težak poraz iz prošle sezone.
Kladionica Meridianbet pobedu domaćeg tima plaća sa sjajnom kvotom 1.80.

Crvena Zvezda – TSC Bačka Topola – 4+ @ 2.85 u Meridianbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali se igra na stadionu “Rajko Mitić” gde će u derbiju kola Crvena Zvezda dočekati TSC iz Bačke Topole.
Izabranici Dejana Stankovića u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa liderom na tabeli pošto su praktično obezbedili plasman u grupnu fazu Liga Evrope jer su u prvom meču plej-ofa na svom stadionu demolirali rumunskog šampiona – ekipu Kluža sa 4:0.
Junaci duela su bili Milan Pavkov i Mirko Ivanić koji su postigli po gol, ali i zabeležili po jednu asistenciju. Što se tiče nacionalnog prvenstva, stvari osim onog remija sa Vojvodinom idu po planu, i vrlo lako se može desiti da pobeda crveno-belima nad TSC-om donese prvo mesto na tabeli.
Sa druge strane tim iz Bačke Toplole je samo nastavio sa briljantnim partijama iz prošle sezone, pošto je ova ekipa trenutno lider prvenstva uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Partizan, ali i čak tri boda viška u odnosu na trećeplasiranu Zvezdu, kod koje gostuju u ovom kolu. Naravno, ne treba zaboraviti da TSC ima meč viška u odnosu na večite rivale, ali to svakako ne umanjuje sjajan učinak Mladena Krstajića u dosadašnjem toku sezone.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan i te kako efikasan duel pošto je na poslednja dva međusobna duela ovog tima palo čak devet golova, pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.46

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.