Tiket dana (nedelja, 22.08.2021.)

tiket dana

Utisak je da nas u nedelju očekuje još zanimljivija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj prethodnog dana, iako je to bilo zaista teško zamisliti.
Ovoga puta smo za vas analizirali samo mečeve iz “liga petice” i to po jedan duel iz Serije A, Lige 1, ali i španske La Lige.

Udineze – Juventus – 2 @ 1.55 u Meridianbet

Tim iz Udina će i ove sezone za primarni cilj imati opstanak u društvu najboljih, ali treba istaći da će to biti pakleno težak zadatak obzirom da je konkurencija ove godine poprilično ozbiljna, a na sve to “zebre” iz Udina su tokom leta ostale bez svog najboljeg fudbalera De Paula koji je potpisao za Atletiko Madrid u transferu vrednom 35 miliona evra.
Sa druge strane “stara dama” je vratila Alegrija koji je sa dosta uspeha svojevremeno vodio Juventus, a svakako da je primarni cilj titula šampiona Italije, koja je timu iz Torina prošle sezone izmakla nakon decenijske dominacije.
Nije bilo nekih preterano zvučnih pojačanja, osim što je u klub stigao Lokateli iz Sasuola koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu bio jedan od najbolje ocenjenih fudbalera Italije.
Posle dosta pompe u medijima, Kristijano Ronaldo će i dalje nositi crno-beli dres, a velika prednost “stare dame” mogla bi sigurno da bude i ta što imaju praktično nepromenjen tim u odnosu na prošlu sezonu.
Prethodnih godina tim iz Torina nije imao većih problema na Dačija Areni, pa smo mišljenja da će to biti slučaj i sada zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Nica – Marsej – 3+ @ 2.05 u Meridianbet

Nica igra fantastično na startu sezone, a to se verovatno najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod aktuelnog šampiona Lila, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 0:4.
Ono što je veoma interesantno je da Nicu od ove sezone predvodi Kristof Galtje, koji je prošle godine trenirao upravo Lil i pomogao ovoj ekipi da dođe do šampionske titule, što niko nije mogao da očekuje.
U goste im dolazi Marsej koji je nakon veoma važnog trijumfa u prvom kolu u jednom fantastičnom suretu na gostovanju kod Monpeljea, kada je bilo 2:3, u prošlom kolu samo remizirao na svom terenu protiv Bordoa, a bio je to ponovo jedan meč sa velikim brojem golova, pošto je taj duel završen rezultatom 2:2.
Generalno, iako je možda Nica blagi favorit na ovom duelu, smatramo da je nasjigurnije da pokušate sa igrom na dosta golova, pošto smo već pominjali da na mečevima oba tima u poslednje vreme pada veliki broj pogodaka.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatno dobrom kvotom koja iznosi 2.05.

Levante – Real Madrid – 2 @ 1.70 u Meridianbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali se igra u Valensiji gde će fudbaleri Levantea dočekati Real Madrid.
Levante iza sebe ima ne baš najbolju sezonu, pošto je ova ekipa na kraju završila šampionat na četrnaestom mestu na tabeli, i u jednom trenutku situacija po ovaj klub nije bila nimalo dobra, ali je ipak na kraju tim iz Valensije uspeo da obezbedi opstanak, iako je imao katastrofalno seriju u finišu šampionata.
Naime, Levante na pet odigranih mečeva nije uspeo da upište niti jedan trijumf uz tri remija i dva poraza.
Što se tiče Reala, Madriđani su ovog leta ostali bez Ramosa i Varana, ali je utisak da se za sada to nije previše osetilo u igri kraljevskog kluba koji je u premijernom kolu španske La Lige slavio na gostovanju kod Alavesa, a taj duel je završen rezultatom 1:4, iako na poluvremenu nije bilo golova.
Dva gola na tom susretu je postigao Karim Benzema koji je pokazao još jednom da je i dalje najbolji napadač Madriđana, i od njega se i ove sezone očekuje pregršt golova, kako u španskoj La Ligi, tako i u Ligi šampiona, gde kraljevski klub naravno ima najveće moguće ciljeve.
Inače, ne treba zaboraviti da je Levante u poslednjem međusobnom susretu između ova dva tima slavio u sred Madrida, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Mišljenja smo da je ovo idealno vreme za osvetu Reala, pa vam toplo preporučujemo da odigrate čistu dvojku koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.