Tiket dana (utorak, 24.08.2021.)

tiket dana

U utorak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto su između ostalog na programu revanš mečevi plej-ofa Lige šampiona, ali je tu i novo kolo argentinske Superlige koja se ove sezone igra po ubrzanom principu.

Ferencvaroš – Jang Bojs – GG3+ @ 1.72 u Mozzart

Ove dve ekipe su u prvom meču odigrale jedan izuzetno zanimljiv susret, a krajnji rezultat je bio 3:2 za šampiona Švajcarske koji se praktično nalazi nadomak plasmana u Ligu šampiona.
Ferencvaroš je sjajno otvorio susret i došao do ranog vođstva, ali je samo dva minuta nakon toga domaćin na tom susretu došao do izjednačenja pošto je pogodio Elia.
Možda i ključni detalj susreta se desio u 27. minutu kada je Uzuni promašio penal za Ferencvaroš, a kazna je stigla pred kraj prvog poluvremena kada je Siero postigao gol za Bojse.
U drugom poluvremenu je domaćin bio dosta boji rival na terenu, a nagrada za to je stigla u 65. minutu susreta kada je Garsija postigao gol za 3:1, međutim nadu gostima iz Mađarske je doneo Boli.
Inače, Ferencvaroš se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli mađarskog šampionata, uz podatak da ova ekipa ima dva meča manje u odnosu na sve svoje protivnike.
Sa druge strane, Jang Bojs za sada nije na najbolji mogući način otvorio šampionat, pošto na tri odigrana susreta ima jedan trijumf, jedan poraz i jedan remi.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da nas ponovo očekuje goleada iako je ulog ogroman, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG3+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 1.72.

Ludogorec – Malme – 3+ @ 1.80 u Mozzart

U tiketu za utorak smo analizirali još jedan meč plej-ofa Lige šampiona, a ovoga puta je u pitanju duel koji će bi odigran u Bugarskoj gde će Ludogorec ugostiti Malme.
Prvi susret između ova dva tima završen je laganom pobedom švedskog šampiona od 2:0, pa im sada samo ostaje da odbrane prednost iz prvog susreta, uz podatak da Ludogorec važi za ekipu koja pruža odlične partije na domaćem terenu.
Kada je u pitanju bugarski šampionat, u ovom trenutku se tim iz Razgrada nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Černo More, ali treba naglasiti da “luda šuma” ima dva meča manjka u odnosu na skoro sve timove iz najkvalitetnijeg ranga bugarskog fudbala zbog obaveza u Ligi šampiona. U prošlom kolu je šampion Bugarske slavio na svom terenu protiv Lokomotive iz Sofije, a taj meč je završen rezultatom 5:0.
Sa druge strane Malme na krilima sjajnog Veljka Birmančevića gura odlično u oba takmičenja. Novopečeni srspki reprezentativac je dao gol u prvom meču sa Ludogorecom, a isto je uradio i u prošlom kolu švedskog šampionata, u pobedi Malmea nad Degerforsom (3:0), nakon čega ga je Jon Dal Tomason zamenio kako bi se ovaj fudbaler odmorio za ono što sledi večeras.
Ludogorec uglavnom igra mečeve sa velikim brojem golova na svom terenu, dok se Malme sasvim sigurno neće opredeliti za defanzivu pošto ovaj tim važi za ekipu koja igra za gol više. Sve to bi vrlo verovatno moglo da nam donese i dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 1.80.

Kolon – Sarmijento – 1 @ 1.80 u Mozzart

Za kraj, treći meč u tiketu nam dolazi iz argentinske Superlige, pošto će Kolon na svom terenu dočekati Sarmijento.
Generalno, utisak je da svi navijači Kolona imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente, pa bi već pobedom na ovom duelu fudbaleri Kolona mogli da makar prenoće na prvom mestu, što bi bila zaista sjajna stvar.
Do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva u šampionatu i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Kolon ubedljivo poražen na gostovanju kod Aldosivija, pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.
U goste im ovog puta dolazi Sarmijento, a ovu ekipu do sada karakterišu sjajne igre na domaćem terenu, ali i katastrofalne na strani.
Naime, Sarmijento je odigrao četiri meča na svom terenu gde je ostvario čak tri trijumfa uz samo jedan poraz, ali i tri susreta na strani gde imaju isto toliko poraza uz primljenih sedam i samo dva postignuta gola.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan poprilično dobar meč na svom terenu pošto su bez većih problema savladali Tukuman, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Kao što smo već pominjali, Sarmijento igra očajno na strani što bi morala da iskoristi ekipa Kolona zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.