Tiket dana (sreda, 25.08.2021.)

tiket dana

U sredu je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a i ovog puta će svakako u centru pažnje biti revanš mečevi plej-ofa Lige šampiona. Pored toga su i novi mečevi u okviru argentinskog šampionata, ali i dueli četrvrfinala brazilskog Kupa, kao i mečevi nemačke treće lige.

Brendbi – Salcburg – 2 @ 1.55 u Meridianbet

Fudbaleri Brendbija su prošle sezone posle punih šesnaest godina stigli do titule šampiona Danske, što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali i sigurno igranje u Ligi Evrope bez obzira šta ova simpatična ekipa uradi u kvalifikacijama za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prvom meču plej-ofa Lige šampiona Brendbi je nažalost poražen na gostovanju kod favorizovanog Salcburga, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1, iako je danski šampion prvo poluvreme rešio u svoju korist.
U nastavku susreta je austrijski šampion zaigrao dosta bolje, postigao dva gola i na kraju ostvario potpuno zasluženu pobedu pošto je ova ekipa uputila čak 29 udaraca ka golu protivnika, od čega je deset bilo u okvir, za razliku od gostiju iz Danske koji su uputili samo jedan šut u okvir gola, i baš tada bili precizni.
Kada je u pitanju aktuelni šampionat Danske, u ovom trenutku se Brendbi nalazi tek na devetom mestu na tabeli i još uvek ne zna za trijumf, pošto su fudbaleri ovog tima na šest odigranih susreta ostvarili četiri remija i dva poraza.
Sa druge strane, Salcburg se trenutno nalazi na ubedljivom prvom mestu na tabeli uz maksimalnih petnaest bodova pošto je ova ekipa na pet odigranih mečeva ostvarila isto toliko trijumfa, uz sjajnu gol razliku 15:3.
Mišljenja smo da je austrijski šampion veliki favorit i na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Šahtjor – Monako – G2+ @ 2.28 u Meridianbet

Uz meč između Benfike i PSV-a iz koga je portugalski tim izašao kao pobednik, svakako da je susret između Šahtjora i Monaka najzanimljiviji duel plej-ofa Lige šampiona.
Prvi duel između ove dve ekipe je završen pobedom Šahtjora od 1:0, što je za neke možda bilo i iznenađenje, pogotovu što se taj meč igrao u kneževini.
Međutim, izabranici Roberta De Zerbija koji je prošle sezone sa dosta uspeha vodio ekipu Sasuola, su odigrali jedan sjajan meč i sada se nalaze nadomak svog primarnog cilja.
Kada je u pitanju ukrajinski šampiona, trenutko se Šahtjor nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo Kijev. Do sada je Šahtjor odigrao pet mečeva u prvenstvu na kojima je ostvario čak četiri trijumfa, ali i jedan poraz.
Što se tiče Monaka, očekivali smo verovatno dosta više u prvom susretu od tima iz kneževine, a svakako da još uvek ništa nije izgubljeno, pošto se taj jedan gol razlike relativno lako može nadoknaditi.
U poslednjem kolu francuskog fudbalskog prvenstva, tim iz kneževine je poražen na svom terenu od Lensa, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bio treći vezani susret u Ligi 1 na kom ova ekipa nije pobedila.
Ipak, iako Šahtjor ima lepu prednost iz prvog susreta, na papiru je Monako sasvim sigurno kvalitetniija ekipa, ali ostaje neizvesno da li će to biti dovoljno za prolaz dalje.
Svakako smatramo da izabranici Nika Kovača moraju da krenu ofanzivno ka golu ukrajinske ekipe zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom G2+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.28.

Platense – Boka Juniors – 2 @ 1.71 u Meridianbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali kada je u pitanju tiket dana za sredu nam dolazi iz argentinske lige, pošto će Platense na svom terenu dočekati aktuelnog šampiona – Boku Juniors.
Sigurno je da je Platense jedan od timova koji je do sada ubedlivo najmanje pokazao u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na 24. mestu na tabeli i to bez rijumfa u Primeri, uz sedam datih i čak devet primljenih golovs.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Central Kodrobe a taj duel je završen rezultatom 2:2.
U goste im ovog puta dolazi Boka Juniors koja je konačno tek u prošlom kolu upisala svoju prvu pobedu u ovom prvenstvu i to pošto su na “Bombonjeri” savladali Patronato sa 1:0 i malo se pomogli iz opasne zone, iako je stiuacija još uvek alarmanta.
Poražavajuće zaista zvuči podatak da je aktuelni šampion Argentine na sedam odigranih mečeva postigao samo tri gola, pa dolazimo do podatka da Boka Juniors ove sezone gol postiže u svakom drugom meču.
Inače, kada su u pitanju mećevi Platensea na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala tri meča na strani i ima polovičan učinak pošto su za sada ostvarili jedan trijumf, jedan remi, ali i jedan poraz.
Sa druge strane, mišljenja smo da je ona pobeda Boke u prošlom kolu nagoveštaj da bolji dani tek slede zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianet plaća sa kvotom 1.71.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 6.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.