Tiket dana (četvrtak, 26.08.2021.)

tiket dana

U četvrtak je i te kako zanimljiva ponuda za klađenje pošto su na programu revanš mečevi plej-ofa za Ligu Evrope i Ligu Konferencija, ali se igraju i mečevi vanrednog šestog kola ruske Premijer lige.

Kluž – Crvena Zvezda – GG @ 1.82 u Meridianbet

Utisak je da je pitanje pobednika ovog dvomeča rešeno već u prvom meču kada je Crvena Zvezda odigrala sjajan meč i slavila na svom terenu sa više nego ubedljivih 4:0.
Bilo kako bilo sigurno je da se šampion Rumunije neće unapred predati, pošto je ova ekipa u prethodnih nekoliko godina umela da odigra nekoliko izuzetno dobrih mečeva u Evropi.
Što se tiče prvenstva Rumunije, trenutno se Kluž nalazi na prvom mestu na tabeli Lige 1, sa maksimalnih osamnaest bodova.
Kada je u pitanju Crvena Zvezda, primarni cilj je bio plasman u Ligu šampiona, ali su nažalost izabranici Dejana Stankovića mimo svih očekivanja poraženi od Šerifa pa će morati da se zadovolje sa Ligom Evrope, što je skoro pa izvesno obzirom da su u prvom meču deklasirali Kluž sa 4:0.
I u prvenstvu Zvezda ne igra kao što je to bio slučaj prošle sezone, ali su i pored svega toga slavili u prošlom kolu protiv TSC-a, koji je pre tog gostovanja kod aktuelnog šampiona bio lider na tabeli.
Savetujemo vam da probate sa igrom GG pošto smo mišljenja da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom duelu, što kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.

Legija – Slavija Prag – 3+ @ 1.85 u Meridianbet

Jedan od derbi mečeva plej-ofa se igra u Varšavi gde će fudbaleri Legije ugostiti Slaviju iz Praga, i to sve nakon prvog duela koji je odigran u Pragu kada je bilo 2:2.
Legija je igrala solidno i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su nažalost eliminisani od Dinama iz Zagreba koji je sinoć zanimljivo eliminisan od Šerifa, koji je bio pravi autsajder u ovom delu kvalifikacija.
Bilo kako bilo, Legija će sreću potražiti u Ligi Evrope, a za sada su na pravom putu da dođu do svog cilja, pošto su u prvom duelu u meču koji je obeležilo pregšrt šansi za obe ekipe, a na kraju je ipak tim iz Praga bio taj koji je propustio više izglednih prilika.
Kada je u pitanju nacionalni šampionat, trenutno Legija ima dva meča manjka u odnosu na gotovo sve timove, i to zbog obaveza u evropskim kvalifikacijama.
Što se tiče Slavije iz Praga, stvari teku po planu, pošto ovaj tim na četiri odigrana susreta ima isto toliko trijumfa uz samo jedan primljen gol što je svakako podatak koji zavređuje svaku pohvalu.
Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje, ali nekako je najbolje, ali i najsigurnije da i ovog puta probate sa golovima kojih će i te kako biti u Varšavi i da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.85.

Zenit – CSKA Moskva – 1 @ 1.56 @ Meridianbet

Derbi meč šestog kola ruske Premijer lige, ali i jedan od derbi mečeva čitavog šampionata se igra u Sankt Peterburgu gde će fudbaleri Zenita dočekati CSKA iz Moskve.
Zenit nakon tri vezana trijumfa na startu šampionata u poslednja dva kola ne zna za pobedu i to pošto su prvo remizirali na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Lokomotive iz Moskve, kada je bilo 1:1, da bi nakon toga aktuelni šampion remizirao i na gostovanju kod Ufe pa se trenutno Zenit nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo iz Moskve koji se neočekivano nalazi na prvom mestu.
U goste Zenitu dolazi CSKA iz Moskve koji prošle sezone nije uspeo da izbori plasman čak ni u novoformiranu Ligu Konferencija pošto su šampionat završili tek na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Soči.
Ovoga puta će svakako prioritet biti plasman u evropska takmičenja, što bi trebalo da bude realno ozburom da je ove sezone nešto slabiji šampionat nego što je to slučaj bio prošle, a naročito preporšle sezone.
U ovom trenutku se CSKA iz Moskve nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo, a u prošlom kolu su Moskovljani ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Ahmata, kada je bilo 2:0.
I pored svega toga, svakako da je Zenit daleko kvalitetniji tim što bi vrlo verovatno mogao i morao da pokaže večeras, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.

Kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.