Tip dana: Partizan – Santa Klara: Ulaznica za Evropu na blagajni Santa Klare!

U četvrtak nas očekuje poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a ovoga puta su svakako u centru pažnje mečevi plej-ofa Liga Evrope, ali i novoformirane Lige Konferencija.
U moru zanimljivih duela za vas smo ovog puta analizrali revanš meč plej-ofa Lige Konferencija između Partizana i Santa Klare koji je zakazan za 21 čas.

Partizan: Mogu li crno-beli do plasmana u Ligu Konferencija?

Generalno, fudbaleri Partizana igraju zaista sjajno na startu sezone a šlag na tortu bi bez ikakve sumnje bio plasman u grupnu fazu novoformirane Lige Konferencija.
Naravno, sigurno je da to neće biti nimalo lak zadatak pošto izabranici Aleksandra Stanojevića jure prednost iz prvog meča u Portugalu, kada je bilo 2:1, za najprijatnije iznenađenje prošlosezonskog izdanja Primeire.
Ne treba zaboraviti da su crno-beli na tom susretu nastupili bez Zdjelara, Pantića i Jovića, što svakako nije alibi za loše izdanje srpskog vicešampiona na Atlantskom okeanu.
Santa Klara je rano došla do vođstva nakon velike greške Vujačića, koji se između ostalog kasnije i iskupio pošto je postigao počasni gol za Partizan, koji je i dao nadu ovom klubu da ipak može do plasmana u Ligu Konferencija, što je bez ikakve sumnje u ovom delu sezone primarni cilj.
Po poslednjim informacijama koje stižu iz Humske, Danilo Pantić i Saša Zdjelar biće u potpunosti spremni za večerašnji susret, pa je sigurno da je Aleksandru Stanojeviću pao veliki kamen sa srca.
Inače, crno-beli su perfektni u nacionalnom šampionatu gde su na na pet odigranih susreta zabeležili isto toliko trijumfa uz čak osamnaest datih i samo jedan primljen gol.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Kolubare, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 0:4, a golove za crno-bele su postigli Rikardo i to dva puta, dok su se još u listu strelaca upisali Lutovac i Terzić.
Utisak je da je vicešampion Srbije mogao i do još kojeg gola na tom susretu, ali je u drugom poluvremenu Aleksandar Stanojević odmorio svoje nosioce koji zbog tog trijumfa u poslednjem kolu LingLong Superlige u veoma lepom raspoloženju na svom terenu dočekuju Santa Klaru, i svakako da pobeda i prolazak dalje imperativ.

Santa Klara: Očajne partije u Primeiri!

U prošloj anallizi meča između Santa Klare i Partizana smo pomenuli da je ova portugalska ekipa bila najprijatnije iznenađenje prošlosezonskog izdanja Primeire, pošto je mimo svih očekivanja na kraju završila na šestom mestu na tabeli, što od ove sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.
Međutim, koliko god da je Santa Klara igrala dobro u prošlom šampionatu, toliko ovoj ekipi ne cvetaju ruže u novom prvenstvu.
Naime, izabranici Danijela Ramosa se posle tri odigrana kola nalaze tek na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i baraž meč za opstanak u ligi protiv trećeplasiranog tima iz druge lige.
Poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa na tri dosadašnja susreta doživela dva poraza uz jedan remi, ali i da su fudbaleri ovog tima dali samo dva gola, uz primljenih sedam.
Svakako, valja napomenuti i da je tim bio paralisan koronavirusom, pa se možda i nije moglo više, ali zaista smo više očekivali od ovog tima za sada, pogotovu nakon prošle sezone koja je bila fantastična.
U prošlom kolu su izabranici Danijela Ramosa doživeli poraz na gostovanju kod Boaviste, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Za razliku od Primeire, Santa Klara dosta dobro gura u kvalifikacijama za Ligu Konferencija i nalaze se nadomak plasmana u grupnu fazu, pošto su u prvom meču plej-ofa slavili na svom terenu protiv Partizana, kada je bilo 2:1.
U međuvremenu je klub napustio Karlos Žunior koji je bio najbolji igrač prvog meča u Portugalu pošto je postigao gol i zabeležio asistenciju.

Naš predlog

Prvi duel između ova dva tima nam je doneo dosta prilika na obe strane, i smatramo da nas sličan duel očekuje i ovog puta iako je ulog ogroman.
Pre svega, Partizan ukoliko želi da dođe do plasmana u grupnu fazu Lige Konferencija mora da postigne makar dva gola na svom terenu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.02.
Generalno, u Beogradu se očekuju golovi svakako, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.
Za kraj, srpski vicešampion će učiniti sve da ove sezone igra u grupnoj fazi evrospkog takmičenja nakon što su prošle nažalost eliminisani od Šarloe, u kvalifiakcijama za Ligu Evrope, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.