Tiket dana (petak, 27.08.2021.)

tiket dana

U petak je izuzetno interesantna ponuda za klađenje, pošto je na programu baš dosta interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz Bundeslige, Lige 1, ali i iz ruske Premijer lige.

Borusija Dortmund – Hofenhajm – 4+ @ 1.95 u Mozzart

Taman kada smo pomislili da su fudbaleri Dortmunda dobro započeli šampionat, usledio je poraz u prošlom kolu na gostovanju kod Frajburga, kada je bilo 2:1. Ruku na srce ni “milioneri” nisu iskoristili pregšrt šansi za postizanje gola na tom susretu, što bi svakako moglo da im se vrati već u ovom kolu kada im u goste dolazi Hofenhajm.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Haland i drugari odigrali fantastičan meč u prvom kolu kada su na svom terenu deklasirali Ajntraht iz Frankfurta, a taj meč je završen rezultatom 5:2.
Sa druge strane, Hofenhajm je jedno od najprijatnijih iznenađenja na startu Bundeslige, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Volfsburg.
Do sada je Hof na dva odigrana susreta ostvario jedan trijumf i jedan remi, i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Union Berlina kada je bilo 2:2.
Nekako nam sve ukazuje da bi i ovo mogao da bude jedan meč sa baš dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 1.95.

Nant – Lion – 2 @ 1.85 u Mozzart

Ovog vikenda su na programu mečevi već četvtog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Nanta i Liona.
Nant na startu prvenstva igra baš onako kako smo to i očekivali, a to su bez sumnje odlične partije na domaćem terenu, ali izuzetno loše na gostovanjima.
Naime, do sada je ova ekipa odigrala tri meča, od čega dva na gostujućim terenima a jedan kao domaćin i pogađate u domaćem duelu protiv Meca, Nant je bez većih problema slavio sa 2:0, dok su poraženi na gostovanju kod Rena u prošlom kolu sa 1:0.
U prvom kolu je Nant gostovao kod favorizovanog Monaka i tu su fudbaleri ovog tima ostvarili dobar rezultat, pošto su remizirali (1:1).
Što se tiče Liona svakako da je ovaj tim najveće razočarenje dosadašnjeg toka prvenstva, i niko nije očekivao da će tim sa “Žerlana” posle tri odirana kola biti na šesnaestom mestu na tabeli pošto su dva puta remizirali, uz jedan poraz i to na gostovanju kod Anžea, kada je bilo više nego ubedljivih 3:0.
Utisak je zaista da bi bilo previše kada fudbaleri Liona ne bi pobedili ni na ovom duelu protiv Nanta koji ruku na sre igra sjajno na domaćem terenu ali vam ipak preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzart plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Dinamo Moskva – Lokomotiva Moskva – GG @ 1.75 u Mozzart

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi uz ruske Premijer lige gde će u derbiju Moskve Dinamo na sovm terenu dočekati Lokomotivu.
Malo ko je očekivao da će Dinamo pružati ovako dobre partije, pošto se ova ekipa posle pet odigranih mečeva nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit, ali valja napomenuti da Moskovljani imaju meč manje i trijumfom na ovom duelu bi došli do liderske pozicije na tabeli što apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi pre početka šampionata.
Do sada je Dinamo odigrao pet mečeva na kojima je ostvario četiri trijumfa i jedan poraz, a u prošlom kolu su Moskovljani slavili na gostovanju kod Urala, kada je bilo 0:1.
U goste im ovog puta dolazi Lokomotiva iz Moskve koja je prošle sezone uspela da dođe do trofeja u Kupu, a ove izabranici Marka Nikolića žele ozbiljnije da se umešaju u borbu za naslov prvaka, što će sasvim sigurno biti izuzetno težak zadatak.
Trenutno se Lokomotiva nalazi na petom mestu na tabeli, i do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva u prvenstvu na kojima je ostvarila tri trijumfa i dva remija, što znaći da izabranici Marka Nikolića još uvek ne znaju za poraz, a vrlo lako se može desiti da to tako ostane i nakon ovog susreta.
Oba tima će silno želeti da dođu do trijumfa u derbiju Moskve što nam može doneti golove na obe strane pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzart iznosi 6.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.