Tip dana: Verona – Inter: “Neroazuri” na teškom ispitu u gradu ljubavi!

U petak je izuzetno interesantna ponuda za klađenje, pošto je na programu nekoliko duela iz italijanske, španske, nemačke, ali i francuske Lige.
Za vas smo ovog puta izabrali duel drugog kola italijanske Serije A koji se igra u Veroni gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Inter.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Verona: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Fudbaleri Verone su prošlu sezonu završili na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, što je svakako bio odličan rezultat, a nekako je utisak da je za to bio najzaslužniji sada već bivši trener ovog tima Ivan Jurić koji je od Verone za kratko vreme napravio jednog izuzetno stabilnog prvoligaša.
Na njegovo mesto je seo Euzebio Di Frančesko koji u klub dolazi nakon jedne poprilično loše epizode u Kaljariju, i veliko je pitanje zaista da li bi ova ekipa opstala u društvu najboljih da na njegovo mesto nije došao Leonardo Sempliči koji je preporodio tim sa Sardinije i uspeo da sačuva prvoligaški status.
Kada smo kod prošle sezone, treba napomenuti da je upravo Verona najzaslužnija što Napoli ne igra Ligu šampiona, pošto je tim iz grada ljubavi na stadionu “Dijero Armando Maradona” šokirao Napoli u poslednjem kolu, pošto je duel između te dve ekipe završen rezultatom 1:1, što je iskoristio Juventus i u poslednjem kolu došao do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Inače, kada je u pitanju novi šampionat, u prvom kolu je Verona na svom terenu dočekala Sasuolo, a taj duel je završen pobedom ekipe iz Ređo Emilije (2:3).
Na tom susretu je inače isključen Migel Veloso koji je bez sumnje jedan od najboljih fudbalera Verone, a ono što i te kako valja napomenuti je da je tim iz grada ljubavi uspeo da postigne čak dva gola sa igračem manje, što je podatak koji i te kako treba pohvaliti.
Poslednji susret između Verone i Intera na kom je ekipa iz grada ljubavi bila domaćin je završen pobedom “neroazura” od 2:1.

Inter: “Neroazuri” ponovo glavni favoriti za Skudeto!

Fudbaleri Intera su prošle sezone potpuno zasluženo posle čak deset godina došli do titule šampiona Italije, što je bio povod za veliko slavlje svih navijača ovog tima.
Međutim, tokom leta se desilo baš dosta promena u milanskom gigantu, a svakako najupečatljivija je odlazak Antonija Kontea, koji je imao nesuglasice sa upravom zbog činjenice da su čelni ljudi kluba dozvolili prodaju najbitnijih fudbalera aktuelnog šampiona Italije.
Nakon Kontea, iz kluba su otišli i Lukaku i Hakimi, ali je u Inter tokom leta stiglo nekoliko veoma interesantnih, ali i kvalitetnih fudbalera.
Poslednji u nizu je svakako Korea, koji je juče u transferu vrednom 32 miliona evra stigao iz Lacija, dok su pored njega plavo-crne boje zadužili Damfris koji je bio jedan od najbolje ocenjenih fudbalera na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, potom Čalhanoglu koji stiže direktno iz gradskog rivala Milana, ali i iskusni Edin Džeko koji će predstavljati zamenu za Lukakua koji je karijeru nastavio u Čelsiju i već u prvom meču za ovaj klub postigao gol.
U prvom kolu italijanske Serije A Inter je bez većih problema slavio na svom terenu protiv Đenove, a taj meč je završen rezultatom 4:0.
Izabranici Simonea Inzagija su od prvog do poslednjeg minuta diktirali tempo, a u listu strelaca su se upisali Škrinjar, Čalhanoglu, Vidal i Džeko, uz podatak da su “neroazuri” veoma lako mogli da dođu i do dosta ubedljivijeg trijumfa na “Đuzepe Meaci”, ali je falila nešto bolja realizacija.
Ono što je svakako i te kako važno je da su golove na svom debiju za Inter u Seriji A postigli pojačanja Čalhanoglu i Džeko koji su na taj način pokazali da su se sjajno uklopili u novom klubu.

Naš predlog

Možda će glavni problem za Veronu ove sezone predstavljati to što trener ovog tima više nije sjajni Ivan Jurić koga je na klupi nasledio Euzebio Di Frančesko koji je pre toga imao jednu poprilično lošu epizodu u Kaljariju. Mišljenja smo da su “neroazuri” apsolutni favoriti na ovom gostovanju u gradu ljubavi, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.
Takođe, ne treba da nas iznenadi ako nam ovaj duel donese baš dosta golova, pošto je poznato da tim iz Milana igra za gol više, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.