MERIDIAN PONOVO ČASTI: Odigraj BAŠ OVAJ tiket i osvoji neverovatan bonus!

Uzbudljiv vikend je pred nama, a kadionica Meridian je rešila da vas još jednom časti, ali i i da proveri vaše poznavanje fudbala. 

Zagrejali smo se uz evropske kvalifikacije, slede nam Lige petice tokom vikenda, a Meridian je pripremio fantastično iznenađenje. 

Ukoliko dobro poznajete Lige petice – lako možete doći do sjajnog bonusa od 1.000 RSD, a čar se u stvari krije u samom tiketu.

Dakle, Meridian vam zadaje tiket – na vama je da prognozirate rezultate, ako pogodite sve – bonus je vaš.

U ovom izazovu mogu učestvovati svi oni koji su registrovani na meridianbet.rs, a ukoliko još uvek ima onih koji to nisu – brzo klik OVDE jer vas čeka još jedan sjajan BONUS BEZ USLOVA OD 1.000 RSD.

Vratimo se našem izazovu. U promociji učesvuje prvi tiket uplaćen i rezultovan u subotu, a koji je u skladu sa svim pravilima, uplata na tiketu mora biti minimum 150 RSD.

Vaš tiket mora da sadrži sve parove koji su zadati za tekući dan, ali bez dodavanja bilo kog drugog meča. Igra koja učestvuje u promociji je isključivo „Konačan ishod“ (1, X, 2).

A, koji su to zadati parovi?

Liverpul – Čelsi

Selta Vigo – Atletik Bilbao 

Kolonja – Bohum

Fiorentina – Torino 

Olimpik Marsej – Sent Etjen

Upusti se u novu avanturu, zabavite se i obogatite se! 

5 Comments

  1. Ovakve prilike se ne propustaju,1000 dinara je i vise negonl dovoljno da se napravi sjajan tiket,a utakmica ima koliko hoces. Meridian u pravom trenutku uvek ima prave promocije.

  2. Odlicne kvote…vrhunska ponuda..najbolji bonusi…promocije nikada bolje…Meridian je stvarno vrhunski.Treba ovo iskoristiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.