Tip dana: Atletiko Madrid – Viljareal: Mogu li Madriđani da potope “žutu podmornicu”?

U nedelju je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel trećeg kola španske La Lige u kom će Atletiko Madrid na prelepom “Vanda Metropolitanu” dočekati Viljareal.
Susret između ova dva tima je zakazan za 22 časa.

Atletiko Madrid: Mogu li “jorgandžije” da odbrane titulu šampiona?

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za izabranike Čola Simeonea koji su mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Španije, i mora se reći da je to bilo potpuno zasluženo, pošto su “jorgandžije” od prvog do poslednjeg kola bile konstantne.
Bila je to druga titula prvaka Španije u eri Čola Simeonea, koji je još jednom pokazao da je u ovom trenutku verovatno i najbolji taktičar na svetu, koji ume da igra na rezultat.
Za razliku od nekoliko prošlih sezona, na mečevima Atletika je u prethodnom šampionatu po nepisanom pravilu padalo baš dosta golova, pa ne treba da iznenadi ni ako ih večeras ponovo bude u duelu sa aktuelnim osvajačem Liga Evrope – Viljarealom.
Za sada svi navijači Atletika imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se “jorgandžije” u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli, uz bod manjka u odnosu na četiri prvoplasirana tima, pa bi Madriđani potencijalnim trijumfom na ovom duelu došli ponovo do pozicije broj jedan.
Poznato je da su Real i Barselona dosta promenili igrački kadar, pa je sigurno da nećemo preterati ukoliko kažemo da je Atletiko ovog puta glavni kandidat za naslov prvaka.
Inače, u prva dva kola su izabranici Čola Simeonea ostvarili dva trijumfa i to prvo protiv Selte na gostovanju kada je bilo 1:2, a onda i na svom terenu protiv Elčea, uz dosta muke, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.

Viljareal: Aktuelni osvajač Liga Evrope juri iznenađenje na “Vanda Metropolitanu”!

Ako se sabere i oduzme sve ono što je “žuta podmornica” radila tokom prošle sezone kada su izabranici Unai Emerija između ostalog došli do titule u Ligi Evrope, svakako da je šokantan podatak da ova simpatična ekipa u prva dva kola novog prvenstva još uvek nije postigla nijedan gol.
Naime, klub sa “El Madrigala” je do sada odigrao dva susreta i zabeležio dva remija, pošto su prvo odigrali nerešeno na svom terenu protiv Granade kada je bilo 0:0, da bi u drugom kolu “žuta podmornica” odigrala nerešeno i na gostovanju kod povratnika u najkvalitetniji rang španskog fudbala – Espanjola, pošto je taj duel takođe završen bez golova.
Za razliku od prošle sezone kada je Viljareal sa dosta uspeha igrao u Ligi Evrope, ovoga puta tim sa “El Madrigala” očekuju iskušenja u Ligi šampiona, i svakako da će u prvom delu sezone primarni cilj ovog kluba biti plasman u nokaut fazu, iako će to biti izuzetno težak zadatak.
Naravno, ne treba zaboraviti da je “žuta podmornica” skoro igrala Superkup Evrope u kom su dobrano namučili Čelsi, ali su na kraju nažalost doživeli poraz, i to nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.
Kada je u pitanju sastav tima za ovo gostovanja ne “Vanda Metropolitanu”, Unai Emeri neće moći da računa na Čukuezea i Danija Pareha, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za ovaj u najavi veoma zanimljiv meč na prelepom stadionu Atletiko Madrida.
Za kraj, na poslednjem međusobnom duelu između Atletika i Viljareala koji je odigran na “El Madrigalu”, Madriđani su slavili sa 0:2.

Naš predlog

I jedni i drugi će silno želeti da dođu do trijumfa, ali smo mišljenja da je ipak prednost na strani aktuelnog šampiona, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.
Možda i najsigurnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju je svakako ta da će domaćini postići makar dva gola na ovom duelu, što kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.