Tiket dana (nedelja, 29.08.2021.)

tiket dana

U nedelju nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz Premijer lige, La Lige, ali i Serije A.

Vulvs – Mančester Junajted – 2 @ 1.85 u Mozzart

Prvi duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz Premijer lige, a u pitanju je susret između Vulverhemptona i Mančester Junajteda.
“Vukovi” su jako loše započeli ovu sezonu, ali mora se priznati ni da im raspored nije išao na ruku. Naime, Vulvsi su u prvom kolu gostovali kod Lestera, gde su izgubili sa 1:0, da bi već u drugom na svom terenu dočekali Totenhem, pošto je taj meč završen rezultatom 0:1.
Ništa lakši posao “vukove” ne očekuje ni u ovom kolu kada im u goste dolazi Mančester Junajted koji je ponovo u centru pažnje evropske javnosti pošto se mimo svih očekivanja Kristijano Ronaldo vratio u klub, čijem povratkom rastu i šanse “đavola” da na kraju dođu do titule šampiona Engleske.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Sautemptona, dok su pre toga u prvom kolu bez većih problema savladali nimalo naivnu ekipu Lidsa, pošto je taj duel završen rezultatom 5:1.
Generalno, atmosfera u Junajtedu je sjajna, što svakako ima veze sa povratkom Ronalda u klub, i mišljenja smo da je tim koji sa klupe predvodi Ole Gunar Solskjer veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.85.

Barselona – Hetafe – 4+ @ 2.95 u Mozzart

Sigurno je da je glavno pitanje svih navijača Barselone uoči početka sezone bilo koliko zapravo može tim iz Katalonije bez Mesija, a odgovor na to pitanje ćemo dobiti tek na kraju sezone.
Kako sada stvari stoje, deluje da će Barsa biti ravnopravni konkurent za titulu šampiona Španije sa Realom, Atletikom i Seviljom, a do sada je tim sa “Nou Kampa” odigrao dva meča na kojima je ostvario jednu pobedu, ali i jedan remi.
U prvom kolu je Barselona bez većih problema na svom terenu slavila protiv Sosijedada kada je bilo 4:2, da bi u drugom kolu videli gotovo sve slabosti ovog tima, koji je u Baskiji sa Bilbaom odigrao samo 1:1.
U goste im ovog puta dolazi Hetafe koji nije ni senka onog tima od pre nekoliko godina koji je došao do plasmana u Ligu Evrope, a kom je takođe izmakao plasman u Ligu šampiona tek u poslednjem kolu.
Nakon dva odigrana kola se ekipa iz predgrađa Madrida nalazi na 18. mestu na tabeli i to pošto je u prva dva odigrana kola zabeležila dva poraza.
Nije baš ovom timu ni raspored bio naklonjen, pošto je Hetafe u prvom kolu poražen na gostovanju kod Valensije, da bi u drugom na svom terenu doživeli poraz od Sevilje, pošto je na kraju bilo 0:1.
Nema nikakve sumnje da je Barsa veliki favorit na ovom duelu, a vrlo lako se može desiti da ovo bude i jedan meč sa velikim brojem golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate igru 4+ koju kladionica Mozzart plaća sa fenomenalnom kvotom 2.95.

Milan – Kaljari – 1 @ 1.50 u Mozzart

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz italijanske Serije A, gde će Milan na svom “San Siru” dočekati Kaljari.
Prelazni rok je za “rosonere” značio i gubitak dva izuzetno bitna člana prvog tima, pošto su klub napustili Donaruma i Čalhanoglu, koji je mimo svih očekivanja prešao u Inter. Međutim, u prvom susretu se videlo da je Milan pogodio sa pojačanjima, pošto je golman Manjan bio jedan od najboljih aktera duela u Đenovi, gde je Milan savladao Sampdoriju sa 1:0 golom Brahima Diaza koji zapravo predstavlja prirodnu zamenu za Čalhanoglua.
Što se tiče Kaljarija, ova ekipa je prošle sezone uz dosta muke uspela da obezbedi opstanak u društvu najboljh i to tek nakon dolaska sjajnog Leonarda Sempličija koji je u kratkom vremeneskom intervalu uspeo da trgne tim sa Sardinije.
U prvom kolu novog šampionata popularni “Sardi” su remizirali na svom terenu protiv Specije u jednom fantastičnom duelu koji je završen rezultatom 2:2, uz podatak da je domaća ekipa na tom meču uputila čak 26 udaraca ka golu gostiju iz Ligurije.
Generalno, “rosoneri” imaju veliki motiv da se iskupe svojim navijačima za prošlosezonski remi na svom terenu protiv Kaljarja, a smatramo da je ovo odlična prilika za to zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzart iznosi 8.19.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.