Tiket dana (ponedeljak, 30.08.2021.)

tiket dana

U ponedeljak je dosta slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, pa smo za vas ovog puta analizirali samo dva meča.

Fluminense – Baija – 1 @ 2.03 u Meridianbet

Pretposlednji meč 18. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Fluminensea i Baije. Mora se priznati da smo od Fluminensea dosta više očekivali kada je u pitanju ova sezona, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedamnaestoplasirana ekipa, a poznato je da to sedamnaesto mesto na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva Fluminense je bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo čak četiri poraza, uz jedan remi i to u prošlom kolu kada su na svom terenu odigrali jedan dosta dobar meč i uspeli da izvuku bod prvoplasiranom Atletiko Mineiru, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
U goste im dolazi Baija koja takođe ne blista u ovom šampionatu, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Fluminense kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je petnaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Gremija, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je bio četvrti poraz Baije u poslednjih pet susreta.
Kada je ovaj susret u pitanju, prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja više nema prava na kiks, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.03.

Voždovac – Kolubara – 1-1 @ 2.90 u Meridianbet

Poslednji meč sedmog kola LingLong Superlige se igra na Voždovcu gde će istoimena ekipa na svom stadionu dočekati Kolubaru.
Generalno, svi navijači Voždovca imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova ekipa trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj ovog tima.
Zanimljivo je da Voždovac igra perfektno na svom terenu ove sezone, što je inače bio slučaj i u proteklih nekoliko šampionata. Ovoga puta je ekipa sa krova odigrala dva meča na svom terenu i ostvarila dva trijumfa, prvo protiv Proletera kada je bilo 2:1, a onda i nad Novim Pazarom, u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Što se tiče Kolubara, primarni cilj ovog tima će biti opstanak u društvu najboljih, a posle šest odigranih kola se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, pošto je do sada ova ekipa ostvarila dva trijumfa i jedan remi, uz čak tri poraza. U prošlom kolu je novajlija u društvu najboljih doživeo težak poraz na svom terenu od Partizana, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Prednost u ovom duelu dajemo Voždovcu koji fantastično igra na domaćem terenu i mišljenja smo da će pitanje pobednika rešiti već u prvom poluvremenu, zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.