Tip dana: Sarmijento – River Plejt: Može li River do važnih bodova na teškom gostovanju?

U ponedeljak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, pošto nas očekuje reprezentativna pauza, pa tako neće biti najboljih evropskih liga dve nedelje.
Za vas smo ovog puta analizirali jedan od poslednjih mečeva devetog kola u kom će Sarmijento na svom terenu dočekati River Plejt.
Duel između ova dva tima je zakazan za 00:00h.

Sarmijento: Fantastične partije na domaćem terenu!

Posle pet godina i tek četvrti put u istoriji kluba Sarmijento se plasirao u prvu ligu Argentine, i to pošto su u finalu plej-ofa bili bolji od Estudijantesa Rio Kvarta, i to tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je regularni deo tog susreta završen rezultatom 1:1, dok je u penalima bilo 4:3 za tim iz Junina.
Svakako da će primarni cilj za fudbalere Sarmijenta biti opstanak u društu najboljih, a kako sada stvari stoje na pravom su putu da to i ostvare pošto se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli i zanimljivo je da bi eventualnim trijumfom na meču sa River Plejtom dospeli čak do osmog mesta na tabeli, što nam jasno pokazuje da argentinska Primera odavno nije bila ovako ujednačena.
Ono što karakteriše Sarmijento su svakako fantastične partije na domaćem terenu gde je do sada ova ekipa odigrala četiri susreta na kojima je ostvarila čak tri trijumfa, uz poraz u prvom kolu od Estudijantesa, kada je bilo više nego ubedljivih 0:3. Nakon toga je novajlija u društvu najboljih vezao tri trijumfa na svom terenu, od kojih se poslednji desio pre nedelju dana kada je savladan Tukuman sa 3:0.
Inače, u prošlom kolu je Sarmijento remizirao na gostovanju kod Kolona što je svakako dobar rezultat ako uzmemo u obzir da ta ekipa igra takođe odlično na domaćem terenu.
Inale, ova ekipa trenutno ima dosta problema sa koronavirusom, pošto su čak četvrorica fudbalera ovog kluba zaražena i neće moći da nastupe na ovom meču protiv River Plejta.

River Plejt: Može li River do titule?

Primarni cilj River Plejta biće bez sumnje osvajanje titule šampiona Argentine, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Marsela Galjarda nalaze na šestom mestu na tabeli, a eventualnim trijumfom na ovom duelu bi prišli na samo dva boda zaostatka od vodećeg Lanusa.
Do sada je River Plejt odigrao osam mečeva u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, i zabeležio četiri trijumfa, dva remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je verovatno i najveći favorit za osvajanje titule šampiona Argentine slavio na svom terenu protiv Aldosivija, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada su izabranici Marsela Galjarda odigrali tri meča na strani na kojima su ostvarili po jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.
Na prošlom gostovanju je aktuelni vicešampion Argentine remizirao protiv Gimnazije La Plate, a zanimljivo je da je taj meč završen rezultatom 1:1, što je uostalom bilo na semaforu i posle samo sedam minuta igre.
Marselo Galjardo za ovaj duel neće moći da računa na Anhilerija, Majdanu i Pinolu što će svakako biti veliki hendikep za ovo gostovanje kod jednog od najboljih domaćina u ligi.
Poslednji međusobni susret između River Plejta i Sarmijenta je odigran još 2017. godine, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako fudbaleri Sarmijenta igraju fantastično na domaćem terenu, mišljenja smo da je River Plejt daleko kvalitetnija ekipa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.
Do sada su se ove dve ekipe samo tri puta sastajale, ali na ta tri susreta je palo čak jedanaest golova i mišljenja smo da nas i ovog puta očekuje goleada, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.