MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Bolnton 1.60, Holandija 1.80!

Tačno je da nam sledi reprezentativna pauza, ali nije tačno da ove nedelje nemamo nekolicinu zanimljivih fudbalskih parova.

A, kako bismo sve dodatno „začinili“, kladionica Meridian rešila je da vas časti i ovog utorka – ukoliko se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, čeka vas sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, koji možete iskoristiti za NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vas čekaju na istoj adresi.

Ali, ukoliko možda već imate nalog, a niste deponovali novac – sada je pravi momenat da to uradite, jer vas SAMO U MERIDIANU čeka i fantastičan bonus na prvi depozit, koji iznosi 200%!

Dakle, sve je spremno za uživanje, a koji nas to mečevi očekuju ovih dana?

BOLTON – PORT VALE, KEC 1.60

Utorak, 20.00

Engleska Prva liga nam, po pravilu, donese mnogo zanimljivih mečeva, koji su idealni za sastavljanje tiketa.

Ali, ovog puta idemo malo dalje i samo oni pravi i istinski ljubitelji fudbala će pratiti Rofej engleske fudbalske lige, a tu snage odmeravaju Bolton i Port Vale. Ova tima igraju sa velikim oscilacijama ove sezone, pa je jasno da nas čeka veliko uzbuđenje, ali je Bolton svakako veliki favorit.

Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa je kvota na pobedu Boltona 1.60 – iskoristite je!

NORVEŠKA  – HOLANDIJA, DVOJKA 1.80

Sreda, 20.45

Hajde da malo pažnje posvetimo i reprezentatvnom fudbalu, odnosno kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo! Holandija se nije proslavila na Evropskom prvenstvu i baš zato je sada i te kako raspoložena da pokaže da je to bio samo trenutni pad forme i da se vraćaju na velika vrata!

Put do Katara, odnosno Svetskog prvenstva je dug, a naredna prepreka je Norveška, koja jeste u solidnoj formi, ali zna se ko je favorit u ovom duelu.

Zato vas na meridanbet.rs čeka kvota 1.80 na pobedu Holandije!

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.