Tiket dana (utorak, 31.08.2021.)

tiket dana

Iako smo juče zbog nešto slabije ponude za klađenje analizirali samo dva meča, ponovo je tiket dana bio dobitan, a pogođena je kvota 5.88.
Poput jučerašnjeg dana i danas je poprilično slaba ponuda, pa ćemo ponovo biti prinuđeni da analiziramo samo dva susreta, ali nadamo se da ćemo vam i danas doneti dosta sreće.

Treleborg – Ester – 1 @ 2.15 u Mozzart

Prvi susret koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz švedske druge lige, a u pitanju je duel između Treleborga i Estera.
Fudbaleri Treleborga igraju solidno ove sezone u kojoj će primarni cilj biti plasman u najkvalitetniji rang švedskog fudbala, što će biti dosta težak zadatak.
Trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Landskronu, koju bi Treleborg mogao da prestigne već u ovom kolu pošto imaju meč manje od ovog tima.
Inače, u prošlom kolu je Treleborg doživeo neočekivani poraz na gostovanju kod pretposlednjeg Falkenbergsa, kada je bilo 1:0.
U goste im dolazi Ester koji ima dosta problema u poslednje vreme, što nam potvrđuje i podatak da ova ekipa na četiri poslednja meča ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli dva poraza i dva remija, posle čega su pali na deveto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Orgrita, kada nije bilo golova.
Obzirom da Ester ima dosta problema u poslednje vreme, a da bi Treleborg trijumfom na ovom duelu došao do toliko željene treće pozicije na tabeli, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa sjajnom kvotom 2.15.

Čiko – Barankilja – 1&3-5 @ 2.50 u Mozzart

Drugi i poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam zbog nešto slabije ponude dolazi iz druge kolumbijske lige, a u pitanju je susret između Čika i Barankilje.
Fudbaleri Čika igraju sjajno u dosadašnjem toku drugog po kvalitetu ranga kolumbijskog fudbala, a najbolji pokazatelj za to je što ova ekipa na pet odigranih sureta još uvek ne zna za poraz, pošto su u tom periodu ostvarili tri trijumfa i dva remija, uz tri data, ali i bez primljenih golova do sada.
Svakako, primarni cilj je plasman u najkvalitetniji rang kolumbijskog fudbala, i nema nikakve sumnje da su fudbaleri Čika jedni od glavnih favorita za to.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Tigrea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Barankilje, ovaj tim je do sada odigrao četiri meča u prvenstvu i utisak je da se do sada nisu proslavili pošto su ostvarili samo jedan trijumf, jedan poraz i dva remija, posle čega se nalaze na jedanaestom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je Barankilja konačno ostvarila svoj prvi trijumf u ovom prvenstvu pošto su savladali Valjedupar, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Pre svega, prednost u ovom duelu dajemo domaćoj ekipi koja je ne samo favorit na ovom susretu veći i jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u prvu ligu. Takođe, mišljenja smo i da će ovde biti golova, pa vam zbog svega toga savetujemo da probate sa igrom 1&3-5 koji kladionica Mozzart plaća sa kvotom 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzart iznosi 5.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.