Tip dana: KTP Kotka – Inter Turku: Fenjeraš juri prvi trijumf na svom terenu u ovoj sezoni!

U utorak je takođe izuzetno slaba ponuda za klađenje, pa smo zbog toga za vas ovog puta analizirali zaostali meč finskog šampionata, u kom će KTP iz Kotke na svom terenu ugostiti Inter Turku.
Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta
.

KTP Kotka: Katastrofalne partije u dosadašnjem delu sezone!

Fudbaleri KTP-a iz Kotke su igrali sjajno prošle sezone koje su završili na drugom mestu na tabeli druge finske lige, što im je donelo plasman u doigravanje za ulazak u najkvalitetniji rang finskog fudbala.
Tu je ova simpatična ekipa u dvomeču bila bolja od TPS-a, pošto je u prvom duelu koji je odigran u Kotki bilo 0:0, dok je u revanšu bilo 1:1, pa je KTP došao do plasmana u prvu ligu zbog pravila gola u gostima što je bio povod za veliko slavlje svih navijača ovog tima.
Međutim, kako sada stvari stoje deluje da će se tim iz Kotke ekspresno vratiti u drugi po kvalitetu rang finskog fudbala pošto su do sada osvojili samo osam bodova i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na pretposlednji Marienham.
U prošlom kolu je KTP doživeo još jedan težak poraz i to na gostovanju kod KUPS-a kada je bilo više nego ubedljviih 4:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem poražavajuće zvuči podatak da “fenjeraš” još uvek nema nijedan trijumf na svom terenu, pošto su na sedam odigranih mečeva doživeli čak pet poraza, uz dva remija, i uz jako lošu gol razliku pošto je kao domaćin KTP postigao samo četiri gola, a primio čak četrnaest.
Poslednji međusobni meč sa Interom su fudbaleri KTP-a odigrali krajem maja i utisak je da su na tom meču ostavili izuzetno dobar utisak, ali su nažalost poraženi sa 2:1.

Inter Turku: Primarni cilj je plasman u plej-of!

Generalno utisak je da svi navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije Intera u ovogodišnjem izdanju Veikauslige.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na sedmoplasiranu Honku, a pominjemo tu sedmu poziciju iz razloga što je to poslednje mesto koje na kraju šampionata ne donosi plasman u doigravanje, a upravo plasman u plej-of i jeste primarni cilj Intera, i mora se priznati da je ova ekipa na pravom putu da to i ostvari.
Inače, kada je u pitanju prošli šampionat, tim iz Turkua je i tada pružao izuzetno dobre partije pošto su mimo svih očekivanja na kraju zauzeli drugo mesto na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na neprikosnoveni Helsinki.
U prošlom kolu ovogodišnjeg izdanja Veikauslige, Inter je na svom terenu savladao Ilves, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče mečeva na gostovanjima do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva na strani na kojima je ostvario samo tri trijumfa uz čak pet poraza. Dosta bolje Inter Turku ove sezone izgleda na svom terenu gde je do sada odigrao devet mečeva na kojima je doživeo samo jedan poraz uz šest trijumfa i dva remija.
Kada su u pitanju međusobni mečevi do sada je Inter Turku četiri puta odmerio snage sa KTP Kotkom, i do sada je Inter ostvario tri trijumfa, od kojih su dva bila baš ubedljiva, ali i jedan poraz, kada je KTP slavio sa takođe izuzetno ubedljviim rezultatom (4:1).

Naš predlog

KTP još uvek nema nijedan trijumf na svom terenu i mislimo da se to neće desitni ni ovog puta pošto su Interu preko potrebni bodovi pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremio kvotu 1.40.
Na međusobnim mečevima između ova dva tima pada po četiri gola u proseku, a smatramo da je 3+ daleko sigurnija varijanta koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Za one nešto hrabrije, kvota na igru 4+ u Meridianu je više nego odlična – 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.