Tiket dana (sreda, 01.09.2021.)

tiket dana

U sredu je konačno poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, jedan prijateljski duel, kao i jedan meč iz brazilske Serije B, koja je nikad zanimljivija.

Katar – Srbija – 3+ @ 2.00 u Mozzart

Katar je igrao sjajno na nedavno završenom Gold Kupu i da je bilo malo sreće ova ekipa bi stigla do plasmana u finale, pošto su u polufinalu doživeli poraz od SAD-a, iako su pri rezultatu 0:0 promašili penal na tom susretu, što su Amerikanci znali da kazne i na pet minuta pre kraja susreta došli do plasmana u veliko finale.
Inače, poznato je da Katar domaćin narednog svetskog šampionata, na kome ova selekcija ima velike ambicije, a primarni cilj će biti plasman u narednu fazu, što će biti izuzetno težak zadatak.
Sa druge strane utisak je da je Srbija preporođena od kad je na mesto selektora postavljen Dragan Stojković, što smo nekako najbolje mogli da vidimo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, pošto se “orlovi” trenutno nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova koliko ima i Portugal.
Ove dve ekipe su nedavno na stadionu “Rajko Mitić” odigrale jedan fantastičan meč koji je završen rezultatom 2:2, uz podatak da su Kristijano Ronaldo i drugari vodili na tom duelu sa 2:0, ali su “orlovi” pokazali karakter i uspeli da stignu veliku prednost ljutog rivala.
Što se ovog susreta tiče i jedna i druga ekipa u poslednje vreme igra mečeve sa velikim brojem golova, što bi svakako slučaj mogao da bude i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 2.00.

Norveška – Holandija – 2 @ 1.85 u Mozzart

Drugi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a u pitanju je duel između Norveške i Holandije.
Norvežani za sada igraju promenljivo u ovim kvalifikacijama, a ono što je za sada nekako baš upečatljivo je bez ikakve sumnje težak poraz na domaćem terenu od Turske kada je bilo 0:3.
Nekako su se Haland i drugari verovatno i iskupili svojim navijačima za taj poraz nakon trijumfa na teškom gostovanju kod Crne Gore kada je bilo 0:1.
U prvom kolu su “vikinzi” bez većih problema slavili protiv Gibraltara u gostima, pošto je taj duel završen rezultatom 0:3, pa se trenutno Norvežani nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Tursku.
U goste im dolazi Holandija koja se obrukala na Evropskom prvenstvu pošto su poraženi u osmini finala od Čeha, i to rezultatom 0:2, a to se nekako nije moglo ni naslutiti nakon sjajnih partija u grupnoj fazi, gde su popularne “lale” zauzele prvo mesto u grupi uz maksimalnih devet osvojenih bodova.
Kada su u pitanju kvalifikacije za predstojeći veliki turnir, u ovom trenutku se Van Dajk i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu su “lale” demolirale Gibraltar sa 0:7 na gostovanju, dok su pre toga na svom terenu bez većih problema savladali i Letoniju sa 2:0. Nažalost, u prvom kolu je Holandija poražena od Turske u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 4:2.
Bilo kako bilo, u tim se u međuvremenu nakon teške povrede vratio najbolji štoper današnjice Van Dajk, i mišljenja smo da će njegovi drugari zajedno sa njim slaviti na ovom potencijalno teškom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.85.

Londrina – Koritiba – 2 @ 2.05 u Mozzart

Za kraj, poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz brazilske Serije B, gde će Londrina na svom terenu dočekati prvoplasiranu Koritibu.
Londrina većim delom šampionata igra zaista loše, ali se ipak mora priznati da ova ekipa u poslednje vreme pruža nešto bolje partije nego što je to slučaj bio većim delom sezone.
Naime, ova ekipa je na poslednja četiri susreta bez poraza, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i dva remija, nakon čega se nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju Serije B znači selidbu u treću ligu.
U prošlom kolu je Londrina remizirala na teškom gostovanju kod Bruskea, a taj meč je završen bez golova.
Što se tiče Koritibe, navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se fudbaleri ovog tima nalaze na sjajnom prvom mestu na tabeli koje naravno na kraju sezone donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, što uostalom i jeste primarni cilj ovog tima.
Do sada je Koritiba odigrala čak dvadeset jedan meč u šampionatu i ostvarili jedanaest trijumfa, šest remija i samo četiri poraza. U prošlom kolu je lider na tabeli nažalost doživeo poraz na svom terenu od Botafoga, što se na sreću nije odradilo previše na tabeli, ako su se najbliži rivali dobrano primakli.
Lider na tabeli je trenutno najbolji gost u ligi i mišljenja smo da će to pokazati na ovom duelu protiv Londrine, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzart pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzart iznosi 7.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.