Tip dana: Rusija – Hrvatska: “Zbornaja” želi osvetu za poraz u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, ali pitaju se tu nešto i “Vatreni”!

U sredu je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto se posle duže vremena nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Lužnjiki Areni u Moskvi gde će selekcija Rusije dočekati Hrvatsku.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Rusija: “Zbornaja” je razočarala na EURU!

Iako smo od Rusije nakon jednog fantastičnog rezultata na Svetskom prvenstvu očekivali slične partije i na EURU, to se nažalost nije desilo pošto je ova selekcija završila takmičenje još u grupnoj fazi i to pošto su na kraju zauzeli poslednje mesto u svojoj grupi sa tri osvojena boda.
U prvom kolu su izabranici selektora Čerešova poraženi od favorizovanih Belgijanaca koji godinama unazad važe za jednu od najkvalitetnijih selekcija sveta, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 3:0.
Nakon toga su Rusi odigrali svoj najbolji meč na Evropskom prvenstvu pošto su savladali žilavu selekciju Finske, a taj susret je završen rezultatom 0:1.
Najzad, kada se odlučivalo o prolasku u nokaut fazu “zbornaja” je doživela pravi debakl od Danaca, pošto je taj meč završen pobedom kasnije najprijatnijeg iznenađenja šampionata od čak 4:1.
Inače, kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, u ovom trenutku se Rusija nalazi na drugom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko između ostalog ima i prvoplasirana Hrvatska koja ovog puta gostuje na stadionu “Lužnjiki”.
U prošlom kolu su izabranici Stanislava Čerčesova poraženi na gostovanju kod Slovačke, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je ujedno i bio prvi poraz za “zbornaju” u ovim kvalifikacijama, nakon čega je nažalost usledila i neslavna epizoda na Evropskom prvenstvu.

Hrvatska: “Vatreni” nisu na prepoznatljivom nivou!

Za razliku od Rusije, selekcija Hrvatske je makar uspela da prođe u nokaut fazu Evropskog prvenstva, ali su se izabranici Zlatka Dalića nažalost tu i zaustavili.
Naime, u prvom kolu turnira, “vatreni” su sasvim zasluženo poraženi od Engleske, a taj duel je završen rezultatom 1:0, čime je odmah postalo jasno da će Hrvatska imati dosta problema da dođe do plasmana u nokaut fazu.
Da stvari budu gore po aktuelnog vicešampiona sveta pobrinula se Češka koja je u drugom kolu remizirala sa “vatrenima”, ali su na kraju ipak nekako stvari došle na svoje mesto pošto su Hrvati kada je to bilo najporebnije odigrali i svoj najbolji meč na turniru pošto su bez većih problema savladali Škotsku, a taj duel je završen rezultatom 3:1, nakon čega je cela hrvatska fudbalska javnost dosta očekivala i u osmini finala, pošto je protivnik bila Španija koja do tada nije pokazala ništa spektakularno na turniru.
Taj meč osmine finala je po mnogim mišljenjima bio i najbolji meč na Evropskom šampionatu pošto su “vatreni” uspeli da stignu vođstvo Španaca od dva gola razlike, i golom u poslednjim trenucima meča odu u produžetke (3:3).
Ipak, nakon toga su uspeli da prime čak dva gola u produžecima pa je na kraju “crvena furija” potpuno zasluženo došla do plasmana u četvrfinale.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, u ovom trenutku se izabranici Zlatka Dalića nalaze na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Rusija kod koje gostuju ovog puta, a do sada su ostvarili dva trijumfa i jedan poraz, uz gol razliku 4:1.
Taj gol su Hrvati primili u jedinom porazu do sada i to još u prvom kolu kada je Slovenija na svom terenu slavila sa 1:0.

Naš predlog

U najavi, biće ovo jedan izuzetno interesantan susret. Ako se prisetimo nekih prošlih mečeva dolazimo do zaključka da na poslednja četiri međusobna duela Hrvatska još uvek nema nijedan poraz od Rusije, i mišljenja smo da se to neće desiti ni ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.42.
Takođe, ne treba iznenaditi ni ako ovo bude jedan duel sa baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom dvojkom za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.