Tiket dana (četvrtak, 02.09.2021.)

tiket dana

I u četvrtak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali isključivo mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine.

Mađarska – Engleska – GG @ 2.30 u Mozzart

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali se igra na “Puškaš Areni” u Budimpešti gde će fudbaleri Mađarske dočekati Englesku.
Mađari su ostavili izuzetno dobar utisak na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, iako nažalost nisu prošli dalje od grupne faze, što je svakako bilo nerealno za očekivati pošto je ova selekcija bila u grupi sa Francuskom, Portugalom i Nemačkom.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Mundijal, u ovom trenutku se Mađari nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Engleze koji im između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Što se tiče Gordog Albiona svakako da je još uvek gorak ukus u ustima zbog poraza u finalu Evropskog prvenstva na Vembliju od Italijana, ali i pored toga, treba biti realan pa priznati da ova reprezentacija u poslednjih nekoliko godina igra odličan fudbal i za razliku od prošlih vremena redovno dolazi do završnice velikih takmičenja.
Kao što smo već napomenuli izabranici Gareta Sautgejta se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe i na pravom su putu da dođu do plasmana na Mundijal.
Smatramo da će ovo biti jedan izuzetno efikasan meč na kom će oba tima postići makar po jedan gol pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Mozzart plaća sa sjajnom kvotom 2.30.

Švedska – Španija – GG @ 2.10 u Mozart

I drugi predlog za tiket dana za četvrtak nam dolazi iz evropskih kvalifikacija, a ovoga puta smo se opredelili za jedan u najavi veoma zanimljiv meč u kom će Švedska na svom terenu dočekati Španiju.
Rezultati koje Šveđani poslednjih nekoliko godina postižu zaslužuju svaku pohvalu, a dosta dobre partije je ovaj tim pružao i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu gde su stigli do osmine-finala.
Tu je nažalost ova selekcija zaustavljena od Ukrajine koja je bez ikakve sumnje bila jedno od najprijatnijih iznenađenja na EP.
Što se tiče kvalifikacija, ova selekcija se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz maksimalnih šest bodova iz dva odigrana susreta, pa svakako da Šveđani u lepom raspoloženju dočekuju Španiju.
“Crvena furija” sa druge strane ne raspolaže više sa nekim zvučnim imenima, ali su izabranici Luisa Enrikea ostvarili skroz dobar utisak na nedavno završenom Evropskom prvenstvu gde su dogurali do polufinala, u kom su eliminisani od Italije, koja je kasnije i osvojila ovaj turnir.
Španija u kvalifikacijama za predstojeće Svetsko prvenstvo igra dosta dobro, pošto se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova.
I kada je ovaj duel u pitanju, smatramo da će Šveđani učiniti sve da dobiju “furiju” i tako ih preteknu na prvom mestu na tabeli, dok je sigurno da će i Španija imati šta da kaže, pa smatramo da je najrealnija prognoza GG koju Mozzart kladionica plaća sa kvotom 2.10.

Peru – Urugvaj – 1X @ 1.49 u Mozzart

Poslednji meč koji smo za vas danas analizirali nam takođe dolazi iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali tiču se Južne Amerike, gde će Peru na svom terenu dočekati Urugvaj.
Iako je Peru igrao sjajno na prvenstvu Južne Amerike, ova ekipa ima baš dosta problema u kvalifikacijama pošto se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, od kojih su čak tri osvojili u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Ekvadora slavili sa 1:2.
Osim toga je ova simpatična selekcija doživela čak četiri poraza, uz jedan remi, i do sada su primili čak četrnaest golova, a postigli samo šest.
U goste im dolazi Urugvaj koji po nepisanom pravilu lagano dolazi do plasmana na Mundijal, iako je utisak da će to ovog puta biti dosta teže nego što su svi zamislili.
Naime, izabranici legendarnog Oskara Tabareza se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli, ali je utisak da imaju dosta problema u poslednje vreme, pošto na tri odigrana meča u kvalifikacijama ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli jedan poraz, uz dva remija, ali ono što od toga možda još više brine je podatak da Urugvaj na tim mečevima nije postigao niti jedan gol, što je vrlo zabrinjavajuće obzirom da je poznato da je napad ove selekcije zapravo i najjača karika ovog tima.
Očekujemo da domaćin nastavi sa sjajnim partijama sa “Kopa Amerike” i da ne izgubi ni na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 1.49.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 7.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.