Tiket dana (subota, 04.09.2021)

tiket dana

Ponovo će kvalifikacioni mečevi za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru biti u centru pažnje ljubitelja sportskog klađenja, ali su danas na programu i mečevi nižih liga u najjačim evropskim ligama.

Kipar – Rusija – 2 @ 1.43 u Mozzartbet

Porazom na Malti Kiprani su izgubili sve šanse, ako su ih uopšte i imali, da odu na Mundijal. Proći će mnogo vremena dok ovu ostrvsku selekciju ne budemo gledali na nekom velikom takmičenju. I pored solidne lige, kiparska reprezentacija je standardno u donjem delu evropskog fudbala, i svi se slažu u tome da je glavni razlog za to veliki broj stranih fudbalera u šampionatu. No, to su njihove brige, ali treba reći da su imali i dva dobra rezultata u ovim kvalifikacija, pošto su na domaćem terenu prvo remizirali sa Slovacima, a onda sa 1:0 pobedili Sloveniju. Bio je to, inače, jedini gol koji su postigli na četiri utakmice, ali nisu mnogo pogodaka ni primili, ukupno četiri. Rusija nema izbora, mora pobediti na Ostrvu ako želi u Katar. ”Zbornaja Komanda” nije uspela da pobedi Hrvatsku u sredu, meč je završen bez golova u Moskvi, pa obe selekcije takmičenje nastavljaju sa istim brojem bodova. Hrvatska ima nešto lakši raspored do kraja, pa Rusija ne sme da dozvoli nikakvo iznenađenje na Kipru i pored dosta problema sa povredama važnih igrača. Napš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.43.

Republika Irska – Azerbejdžan – 0-2 @ 1.67 u Mozzartbet

Veliki tragičari bili su Irci u sredu. Samo nekoliko minuta delilo ih je od jedna od najvećih pobeda u istoriji, pošto su vodili u Portugaliji sa 1:0 do 89. minuta. Ali, Portugalci imaju Kristiana Ronalda, a njemu je dovoljno par minuta da poraz pretvori u pobedu svog tima. Da sve bude čudnije, Ronaldo je promašio penal za svoju selekciju kod rezultata 0:0, ali se sa dva gola glavom, u 89. i 96. minutu, dobrano iskupio za to. Šteta, ne samo za Irce već i za selekciju Srbije, kojoj je odgovaralo da Porugalija ne slavi u ovom duelu. Pitanje je u kakvom su stanju Irci pred okršaj sa Azerbejdžanom, pošto je teško očekivati da mogu uraditi nešto više u ovim kvalifikacijama posle tri poraza na startu. Podsetimo, Republika Irska je izgubila u Beogradu, pa u Dablinu protiv Luksemburga, i sada u Portugaliji. Nisu ni Azeri uspešniji, i oni još nisu osvojili ni bod, a poraze su doživeli od Portugalije, Srbije i Luksemburga. Da zlo bude veće, sva tri poraza bila su sa po golom razlike. Ovo je prvi međusobni duel ove dve selekcije, Irci su bliži pobedi, ali nemojte da vas iznenadi i neki drugi ishod. Zato ćemo mi odigrati na golove, za koje ne verujemo da će ih biti više od dva. Za 0-2 gola u kladionici Mozzartbet kvota je 1.67.

Škotska – Moldavija – 1/1,2+ @ 1.82 u Mozzartbet

Sasvim solidno su Škoti izgledali na Evropskom prvenstvu, ali je zanimljivo da su najbolji meč odigrali protiv Engleza u Londonu, a mnogo slabiji su bili u duelima sa Češkom i Hrvatskom u svom Glazgovu. Možda ih je prisustvo, doduše malog broja navijača, opteretilo, pa nisu uspeli da izbegnu poraze u tim mečevima. Ipak, i sam plasman na EP, do koga su došli pobedama nad Izraelom i Srbijom posle penala, lep je uspeh za ovu selekciju. U novim kvalifikacijama ”suknjice” su zabeležile samo jednu pobedu u četiri meča i daleko su od plasmana na Mundijal. U ovoj grupi je Danska neprikosnovena, a upravo su od Danske izgubili u sredu, lako sa 2:0. Ostaje im borba za drugo mesto u grupi i plasman u doigravanje, a glavni rivali biće im Izrael i Austrija koji imaju po dva boda više. Pošto se ove dve selkcije međusobno sastaju, ako bi u Izraelu bilo nerešeno, pobedom nad Moldavijom Škoti bi se sa njima izjednačili po broju poena. Moldavci su jedna od najslabilih evropskih reprezentacija, nalaze se na dnu tabele ove grupe sa samo jednim osvojenim bodom, i to protiv Farskih Ostrva na domaćem terenu. Šampion ove zemlje, ekipa Šerifa, igraće u grupnoj fazi Lige šampiona, ali je taj tim sastavljen od internacionalaca, pa reprezentativni fudbal nema mnogo vajde od toga. Ovde će slaviti Škotska, verujemo ubedljivo i to da će sve rešiti u prvih 45 minuta. Naš predlog je prelaz 1/1, uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1/1,2’ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 4.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.