MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: ITALIJA 2.10, BRAZIL 2.05, UESKA 1.87

Još malo je ostalo dok se fudbal “ne vrati u normalu” pa tako nastavljamo nesmanjenim tempom kada su u pitanju utakmice reprezentacija!

Kako je ovo posebna nedelja koja malo odudara od uobičajenih “sto liga”, tako se Meridian potrudio da vam spremi isto tako posebnu ponudu.

Pazite dobro: OVDE vas čeka fantastičan BONUS BEZ USLOVA OD 1.000 RSD, a dovoljno je samo da se besplatno registrujete na meridianbet.rs i preuzmete ovaj neverovatan poklon!

Ukoliko već imate nalog, a niste deponovali novac – ne čekajte više ni sekund, jer vam Meridian donosi 200% BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

Promocija važi i za nove igrače.

Ali, ni to nije sve jer vas na broj odigranih parova čeka još jedan vrhunski bonus i to – 2000%!

Sada, možemo da se vratimo na reprezentacije i pogledamo šta to sve najbolja kladionica u regionu nudi ove nedelje.

ŠVAJCARSKA – ITALIJA, DVOJKA 2.10

Nedelja 20:45

Ove dve reprezentacije su nedavno u Rimu igrale u grupnoj fazi Evropskog prvenstva. Slavila je tada Italija sa čak 3:0. Međutim, od same pobede više je plenio utisak kako su “azuri” igrali. Švajcarska gotovo da nije zapretila tokom cele utakmice. Na krilima talasa osvajanja EP očekuje se da četa Roberta Manćinija još jednom presliša “sajdžije” koje se još uvek traže kod novog selektora Murata Jakina… To je više nego dovoljan razlog za bukmejkere Meridiana da ovde dođe dvojka, pa je kvota na pobedu Italijana 2.10!

BRAZIL – ARGENTINA, KEC 2.05

Nedelja 21:00

Nema većeg južnoameričkog derbija od ovog. Dve najbolje i najspektakularnije selekcije će ponovo ukrstiti koplja. Tražiće Brazilci osvetu za poraz u finalu Kopa Amerike kada su Argentinci u sred Brazila odneli pobedu, a samim tim i 15. titulu prvaka kontinenta. Nema sumnje da će Tite da “nabrije” fudbalere da krenu u juriš od prvog minuta što nam garantuje spektakl. Veruju bukmejkeri Meridiana da će Nejmar i družina stići do pobede i zato je kvota na pobedu “selesaa” 2.05.

UESKA – OVIJEDO, KEC 1.87

Ponedeljak 21:00

Ambicija domaće ekipe je da se ekspresno vrati u Primeru. Za sada Ueski dobro ide pošto je iz prve tri utakmice Segunde uzela šest bodova. U goste joj dolazi ekipa Ovijeda koja je u donjoj polovini tabele pa tu ne bi trebalo da bude previše dileme ko je veliki favorit… Zato bukmejkeri Meridiana veruju da će ovde doći kec, pa je i kvota na pobedu Ueske najveća na svetu – 1.87.

*Napomena: kvote su podložne promenama

7 Comments

  1. Ovakve kvote se uvek vrhunski mogu iskoristiti. Ja sam ih na primer iskoristio inodigrao za 1000 din.koje sam dobio prilikom otvaranja naloga. Sad tek vidim.zasto je Meridian najjaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.