Tiket dana (nedelja, 05.09.2021)

tiket dana

Još jedan dan u kojima su utakmice kvalifikacija za Mundijal u centru pažnje. Ne igra se samo u Evropi, već i na drugim kontinentima. Najuzbudljivije bi trebalo da bude u duelu Brazila i Argentine u Južnoj Americi.

Belgija – Češka – 1,2+ @ 1.78 u Meridianbet

Ovo je duel koji će odlučiti o pobedniku grupe i o tome koja će selekcija direktno u Katar. U mnogo boljoj poziciji je Belgija. Najboljeplasirana ekipa na FIFA listi uspela je da ostane neporažena u Češkoj, pa sada na svom terenu, na stadionu Kralj Boduen u Briselu, ima sve u svojim rukama. ”Crveni Đavoli” su postigli čak 14 golova u prva četiri kola, ali su više od polvine dali protiv Moldavije u duelu koji su dobili sa 8:0. Na Evropskom prvenstvu bili su jedni od najvećih favorita, ali ih je Italija zaustavila u četvrtfinalu. I Česi su imali zapažen nastup na EURU, oni su prošli grupu, a zatim izbacili i Holandiju. I oni su svoj put završili u četvrtfinalu, ali porazom od Danske. U četvrtak je Belgija slavila u Estoniji sa 5:2, dok su Česi imali mnogo teži posao protiv Belorusije na svom terenu, i taj duel su dobili minimalnim rezultatom. Belgija na svom terenu nije izgubila više od četiri godine, pa ne verujemo ni da će ih ”knedličke” dobiti u Briselu. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.78.

Bugarska – Litvanija – 1 @ 1.55 u Meridianbet

Pravu senzaciju napravili su Bugari koji su uspeli da ostanu neporaženi u meču sa Italijom u Firenci u četvrtak. Bio je to prvi meč ”azura” nakon osvajanja evropske krune ovog leta, i veliko razočaranje. Gol koji je Bugarskoj doneo beod postigao je Ilijev u finišu prvog poluvremena, a prethodno je Kijeza doveo Italiju u vođstvo. No, situacija na tabeli nije sjajna za selekciju Bugarske. Oni se nalaze na pretposlednjem mestu sa samo dva boda iz četiri utakmice, ali je primetno popravljanje forme. Pre gostovanja u Italiji, igrali su u Severnoj Irskoj, a i tako su ostali neporaženi. Smatramo da je vreme za prvu kvalifikacionu pobedu. U Sofiju dolazi poslednjeplasirana Litvanija, tim od koga su Bugari jači, i to bi morali da dokažu na svom terenu. Litvanci su igrali tri utakmice u ovim kvalifikacijama, i sve tri su izgubili. Nijedna od ove dve selekcije neće moći do Mundijala u konkurenciji Italije i Švajcarske, pa čak i Severne Irske, a ovo je borba za izbegavanje poslednjeg mesta. Očekujemo pobedu Bugarske, a za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 1.55.

Ekvador – Čile – x2,0-3 @ 2.00 u Meridianbet

Za domaću selekciju ovo je meč koji ih u konačnom zbiru može odvesti na Mundijal. Ekvadorci su odlično startovali u ovim kvalifikacijama, ali su porazom od Perua na svom terenu dosta toga upropastili. Ipak, i dalje su na zavidnom trećem mestu, odmah iza neprikosnovenog dvojca Brazil-Argentina. Problem je što do kraja kvalifikacija ima dosta utakmica, a na Svetsko prvenstvo žele i ostale južnoameričke reprezentacije. Mesta u Kataru ima za četiri prvoplasirane, dok će peta u baraž. U ovom trenutku Ekvador beži Urugvaju i Kolumbiji po tri boda, ali se ne smeju zaboraviti ni Paragvajci i Čileanci. Upravo je Čile razočaranje dosadašnjih kvalifikacija. Imaju samo šest bodova iz sedam utakmica, a slavili su samo jednom. Na nedavno održanom KOPA Amerika obe selekcije se nisu proslavile. Obe su ispale u četvrtfinalu, jedni od Argentine, a drugi od Brazila. Pre par dana Ekvador je zabeležio kapitalnu pobedu nad Paragvajem od 2:0, golovima u smiraj meča preko Estrade i Toresa. Čile je još jednom izgubio od Brazila minimalnim rezultatom, ovog puta kao domaćin. Poraz bi Čile znatno udaljio od cilja i odlaska na Mundijal, pa smatramo da će oni odigrati dobru partiju u Ekvadoru i da neće izgubiti. Pored duple šanse na goste, ne očekujemo ni veliki broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju x2,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je tačno 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.