Tip dana: Švajcarska – Italija: Težak posao za aktuelnog šampiona Evrope!

U nedelju je poprilično interesantna ponuda za klađenje, pošto je na programu pregršt mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine.
Za vas smo ovog puta analizirali duel između Švajcarske i Italije koji se igra na Sent Jakob Parku, a početak ovog duela je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Švajcarska: Može li Jakin da ponovi Petkovićeve rezultate?

Nakon Evropskog prvenstva, Vladimir Petković koji je sa dosta uspeha predvodio Švajcarce je podneo ostavku a na njegovo mesto je došao Murat Jakin koji je potpisao ugovor do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojim za sada ovoj selekciji ide poprilično dobro.
Naime, Švajcarska se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, pošto su na dva odigrana susreta fudbaleri ove selekcije ostvarili dva trijumfa.
Prva žrtva je bila Bugarska koju su Švajcarci bez većih problema na gostovanju pobedili sa 3:1. Nakon toga je ova selekcija na svom terenu bila bolja i od Litvanije, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0, a veoma zanimljivo je da je to bio rezultat još posle dva minuat susreta, kada je pogodio Šaćiri.
Što se tiče nastupa Švajcaraca na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, utisak je da svi navijači ove selekcije imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto je njihova reprezentacija došla do četvrtfinale, gde su nažalost zaustavljeni od Španaca nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je u regularnom toku susreta bilo 1:1.
Ne treba naravno zaboraviti da je ova selekcija napravila pravu senzaciju u osmini finala Evropskog prvenstva i to pošto su mimo svih očekivanja eliminisali najvećeg favorita za osvajenje EURA, selekciju Francuske posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je u regularnom roku susreta bilo 3:3, iako su “galski petlovi” sve do 75. minuta imali prednost od čak dva gola razlike.
BIlo kako bilo, iza Švajcaraca je jedan uspešan period, što na Evropskom prvenstvu, što u aktuelnim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega bez ikakve sumnje izabranici Murata Jakina u jednom poprilično lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč protiv Italijana.

Italija: Neplanirani kiks protiv Bugarske!

Svima je poznato da su Italijani došli do trofeja na Evropskom šampionatu, iako je utisak da “Azuri” nikad više nisu bili potcenjeni nego što je to bio slučaj uoči ovog prvenstva starog kontintenta.
Pre svega, mora se odati veliko priznanje Robertu Mančiniju što je od ekipe koja nije uspela da se plasira na Svetsko prevnstvo u Rusiji, napravio kompaktnu celinu koja na trideset pet vezanih mečeva ne zna za poraz, što je zaista fenomenalan podatak.
Od samog starta prvenstva se videlo da će “Azuri” ići na najveće moguće domete, a ova selekcija je grupnu fazu završila na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet bodova.
Nakon toga je usledio meč osmine finala, kada je četa Roberta Mančinija uz dosta muke uspela da savlada Austriju i to tek nakon produžetaka.
U četvrtfinalu su Italijani savladali Belgiju koja je bila jedan od najvećih favorita za osvajanje trofeja, da bi se u polufinalu sastali sa starim znancima Špancima koje su eliminisali nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, što je na kraju krajeva bio slučaj i u finalu kada su “Azuri” slavili protiv Engleske koja je praktično taj meč igrala pred svojim navijačima, pošto je finale bilo na “Vembliju”.
Nažalost, Italijani su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u prošlom kolu mimo svih očekivanja remizirali protiv Bugarske, a taj duel je završen rezultatom 1:1, ali se i pored toga četa Roberta Mančinija nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Švajcarce, ali i dva meča viška u odnosu na tim kod koga gostuju u ovom kolu kvalifikacija.
Ne treba zaboraviti da su “Azuri” istog rivala savladali i u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i to bez većih problema pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Biće ovo duel dve izuzetno kvalitetne selekcije, i zaista je nezahvalno prognozirati pobednika, ali se ipak očekuje da golova bude na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.
Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila još bolju kvotu koja iznosi 2.16.
Za kraj, valja napomenuti da su Italijani pre nekoliko dana samo remizirali na svom terenu sa Bugarskom i da će sasvim sigurno želeti da se iskupe svojim navijačima, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.