Tiket dana (utorak, 07.09.2021)

tiket dana

Večeras počinje poslednje, treće, kolo u ovom reprezentativnom prozoru u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, što se tiče evropske grupe.

Austrija – Škotska – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Austrijanci su prošli kao bosi po trnju u Izraelu i napravili su veliki korak nazad, kada je olasman na Mundijal u pitanju. U ovoj grupi dominira Danska koja ima maksimalan broj bodova i samo ih čudo može sprečiti da kao prvi ne odu u Katar. Ostalim ekipama ostaje borba za drugu poziciju i plasman u baraž, a pored Austrije i Izraela, toj poziciji se nadaju i Škoti. Sada je Izrael u najboljoj poziciji, imaju deset bodova, dva više od Škota, a tri od Austrijanaca. Međutim, oni idu na noge Dancima u ovom kolu, pa bolji u ovom duelu mođe lako na drugu poziciju. Za domaćina je to nešto teže, pošto su znatno pokvarili gol razliku, a podsećamo, ona odlučuje u situaciji kada dve, ili više ekipa, imaju isti broj bodova. Ovde remi ne bi odgovarao nijednoj ekipi, mada ne verujemo da bi Škoti bili razočarani jednim bodom sa stadiona ”Ernst Hapel”. Pre tri dana Škotska je minimalnim rezultatom pobedila Moldaviju i protpustila priliku da popravi gol diferenciju. Ove dve ekipe su se sastale u prvom kolu ovih kvalifikacija, a meč u Glazgovu završen je rezultatom 2:2. Austrija je, po nama, favorit i očekujemo njihov trijumf. On se u kladionici Meridianbet plaća kvotom 1.80.

Crna Gora – Letonija – 1,2+ @ 1.80 u Meridianbet

Razočarali su Crnogorci u Ajndhovenu pre tri dana. Možda se nije očekivao trijumf ”Sokolova” protiv snažne Holandije, ali nije se očekivao ni poraz od 4:0. Ponovo su fudbaleri Crne Gore daleko od svog prvog odlaska na neko veliko takmičenje i pored toga što su pre poraza u Holandiji uspeli da osvoje bod u Turskoj. Ipak, vremena ima još dovoljno za popravni i pokušaj da se dođe bar do drugog mesta. Uslov je da zaređaju sa pobedama, s obzirom da su trenutno tek četvrti u grupi. Trijumf nad Letonijom ne bi smeo da izostane, a u prvom kolu novih kvalifikacija Crna Gora je slavila u Letoniji 2:1, golovima Stevana Jovetića. Letonci imaju jednu pobedu, slavili su protiv Gibraltara, ali su otkinuli dva velika boda Turskoj, i to u Istanbulu. Taj rezultat od 3:3 mora da bude opomena Crnogorcima pred dolazak baltičke reprezentacije u Podgoricu. Verujemo da će domaćin uspeti da popravi utisak nakon poraza u Holandiji i da će, pored pobede, postići bar dva gola i malo popraviti slabu gol razliku. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.80.

Slovačka – Kipar – 1,0-3 @ 2.10 u Meridianbet

Ne računajući utakmice na Evropskom prvenstvu, Slovaci su meč sezone imali pre tri dana protiv Hrvatske na svom terenu. Gosti su bili oslabljeni u Bratislavi i nadali su se domaći da mogu do pobede, kao i protiv Rusa u prethodnom ”prozoru”. Međutim, ”kockasti” su mnogo iskusniji, prvo su zatvorili sve prilaze svojoj mreži, a pred sam kraj, preko Brozovića, iskoristili priliku i stigli do celog plena. Tim porazom Slovačka se, najverovatnije, oprostila od Mundijala, s obzirom da sada imaju po četiri boda manje od Rusije i Hrvatske, ali i težak raspored do kraja kvalifikacija pošto gostuu kod dve prvoplasirane ekipe. Ipak, nada umire poslednja, pa možda Slovačka napravi senzaciju u Moskvi i Zagrebu. Kipar je još ranije ostao bez šanse da bude barem drugi, a poraz od Rusa u Nikoziji pre tri dana samo je potvrdio tu činjenicu. Sada će se sa Maltom boriti da izbegnu poslednju poziciju u grupi. Uspeli su Kiprani da odigraju nerešeno sa Slovačkom na startu kvalifikacija, ali ne verujemo da mogu odoleti u Bratislavi. Golova neće biti mnogo, ali pobeda domaćina neće izostati. Naš predlog je kombinacija 1,0-3 gola, a kvota za ovaj tip je 2.10 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.