Tiket dana (četvrtak, 09.09.2021)

tiket dana

Što se evropskih kvalifikacija tiče, to bi bilo to za ovaj termin. U noći između četvrtka i petka igraju se još južnoameričke kvalifikacije za Mundijal, pa se vraćamo klupskom fudbalu.

Paragvaj – Venecuela – 1,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Po nama, pitanje pobednika u ovom meču se ne postavlja. Venecuela je ”fenjeraš” u ovim kvalifikacijama a, realno, i najslabija je ekipa u Južnoj Americi već duži niz godina. Verovatno je i ekonomska i politička situacija u ovoj zemlji utcala i na fudbal, pa nacionalni tim nikako da se domogne Mundijala. Nikada Venecuela nije igrala na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri i teško da će se uskoro to dogoditi. Na kontinentalnih šampionatima imali su neke dobre rezultate, a najblji je bio polufinale pre deset godina. Letos nisu bili uspešni u Brazilu, imali su ivelikih problema sa koronom, pa su na KOPA Amerika nastupili u jednom kombinovanom sastavu. Negde na polovini kvalifikacija za Katar Venecuela se nalazi na poslednjem mestu sa samo četiri boda, au ovom reprezentativnom prozoru dodali su još dva poraza, od Argentine na domećem terenu i od Perua u Limi. S druge strane Paragvajci se nadaju odlasku u Katar. Trenutno nisu u zoni plasmana, ali su na šestom mestu, jednom ispod ekipe koja ide u baraž. Nisu bili uspešni na dva prethodna meča, prvo su izgubili od Ekvadora, da bi onda remizirali sa Kolumbijom u Asunsionu. Taj remi mogao bi skupo da ih košta kada se budu svodili računi, pošto su ”Kafeterosi” selekcija koju jure na tabeli. Ovo je drugi okršaj ove dve selekcije u ovim kvalifikacijama, a u prvom je Paragvaj slavio u Venecueli golom Himeneza u finišu meča. Paragvaj će slaviti protiv Venecuele, a uz jedinicu dodajte i dva gola domaćina. Za tip 1,2+ u kladionici Mozzarbet kvota je 2.15.

Urugvaj – Ekvador – 1,0-3 @ 2.55 u Mozzartbet

Domaćin je oslabljen u ovom tereminu i mora da igra bez Edinsona Kavanija i Luisa Suazera. Čak i bez njih dvojice uzeli su četiti boda iz mečeva protiv Perua i Bolivije, pa su i dalje u zoni plasmana na Mundijal. Urugvaj je trenutno četvrti, ali je daleko od toga da može da igra opušteno, a izostanak plasmana na Svetsko prvenstvo bio bi veliki udarac za navijače jedne od najjačih reprezentacija na svetu. Neće im biti lako protiv Ekvadora, tima koji je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka kvalifikacija. Ekvadorci čvrsto drže treću poziciju i plan im je da odu u Katar. U dve prethodne utakmice pobedili su Paragvaj, ali su igrali bez golova protiv Čilea. Za njih važi pravilo da mnogo bolje igraju na svom terenu, nego kad gostuju, što u neku ruku stavlja Urugvajce u ulogu favorita i po tome. Meč u Montevideu biće veoma važan za obe selekcije, moguće je da će put Katara i ”Urusi” i Ekvador, ali će to biti teško ostvarivo, s obzirom da su dva mesta već rezervisana za Brazil i Argentinu, i samo su još dva slobodna. Na početku kvalifikacija Ekvador je savladao Urugvaj u Kitu, što je u tom trenutku bilo veliko iznenađenje. Tada je bilo 4:2, a to je bio veliki zalet za kasnije pobede nad Kolumbijom i Bolivijom. Ekvador nije u takvoj formi u ovom času, pa će u Montevideu pokušati da sačuva svoju mrežu. ”Urusi” su ioanko neefikasni, a još bez kavanija i Suareza, golove će teško postizati. Ipak, verujemo da će se mreža Ekvadora tresti i da će Urugvaj slavii u ovom važnom meču. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.