MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: LIL 2.15, BAJERN 2.30, LIVERPUL 1.85

Konačno je gotova reprezentativna pauza i vraćamo se klupskom fudbalu gde nas odmah čeka ludi vikend sa gomilom uzbudljivih utakmica!

Sve najjače lige se vraćaju, a kladionica Meridian vam je tim povodom spremila fantastičan poklon!

O čemu se radi?

Za početak, potrebno je da se REGISTRUJETE NA MERIDIANBET.RS. Potom možete da preuzmete BEZUSLOVAN BONUS OD 1500 RSD za klađenje!

Ni to nije sve. Čak i ukoliko promašite tiket, OVDE pogledajte kako on može zapravo da postane dobitan. Jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Ovog vikenda nas čeka puno sjajnih utakmica i da ne gubimo vreme – krećemo!

LORIJEN – LIL, TIP 2, KVOTA 2.15

Petak 21:00

Lil ove sezone uopšte ne liči na ekipu koja je postala šampion Francuske. Istina, otišle su dve jako bitne karike golman Majk Menjan (Milan) i defanzivni vezista Bubakari Sumare (Lester). To bi donekle moglo da bude opravdanje za nešto slabije rezultate. Ali, uprkos tome, “doge” su favoriti na ovom meču… Zato su vam bukmejkeri Meridian spremili fantastičnu kvotu na pobedu Lila – 2.15!

LAJPCIG – BAJERN MINHEN, TIP 2, KVOTA 2.30

Subota 18:30

Bajern je ovoga leta uzeo Lajpcigu srce i dušu tima. Konkretno, trenera Julijana Nagelsmana, štopera Daja Upamekana i vezistu Marcela Zabicera. Iako su se “bikovi” pojačali, jasno je da još uvek teško funkcionišu bez nosilaca igre iz prethodne sezone. Osladilo se Bajernu da godinama slabi direktnu konkurenciju u Nemačkoj. Ne bi ovde trebalo da bude problema za Bajern zbog čega su vam bukmejkeri Meridiana spremili 2.30 na pobedu šampiona Nemačke!

LIDS – LIVERPUL, TIP 2, KVOTA 1.85

Nedelja 17:30

Kada god se sretnu dva trenera koji igraju na gol više, spektakl je – zagarantovan! Tako će biti i ovoga puta u sudaru Marsela Bijelse i Jirgena Klopa. Ipak, jasno je kao dan da je Liverpul favorit. Uprkos napadačkoj orijentaciji, nema Bijelsa previše oružja u ekipi da naudi “crvenima”. Zbog toga vam je Meridian spremio kvotu 1.85 na pobedu Liverpula!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.