Tiket dana (petak, 10.09.2021)

tiket dana

Vraća nam se klupski fudbal. Možda danas ponuda nije kao ranije petkom, a razlog za to je kasni završetak kvalifikacija za Mundijal, ali će vikend biti prebogat događajima.

Mitjiland – Nordsjeland – 1,2+ @ 1.87 u Meridianbet

Na pauzu su fudbaleri Mitjilanda otišli posle neočekivanog poraza od šampiona Brondbija. Oni ih je koštao prvog mesta, koje su prepustili ekipi FC Kopenhagena. Za razliku od prethodne sezone kada su igrali u Ligi šampiona, sada će igrati u grupnoj fazi slabijeg evropskog takmičenja, Ligi Evrope. U prvom kolu, već u četvrtak, Mitjiland će igrati protiv bugarskog Ludogoreca, a u grupi su još i portugalska Braga i Crvena zvezda. Do utakmice sa šampionom Bugarske ostalo je dosta vremena, a sada je na meniju tim Nordsjelanda, koga moraju da dobiju. Ekipa iz Faruma se nalazi na odličnom četvrtom mestu sa samo dva boda manje od svog domaćina. Nakon nekoliko slabih sezona, ovo bi mogao da bude povratak Nordsjelanda u vrh danskog fudbala. I Nordsjeland je poražen u poslednjem kolu pred pauzu, čime su prekinuli niz od četiri uzastopna trijumfa. Mitjiland obično lako izlazi na kraj sa Nordsjelandom na svom terenu, a poslednju pobedu u Herningu Nordsjeland je zabeležio pre više od četiri i po godine. I sada smatramo da će slaviti Mitjiland, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za tip 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.87.

Klub Briž – Ostende – 1,2+ @ 1.53 u Meridianbet

Blamažu epskih razmera doživeo je Klub Briž u prethodnom kolu na gostovanju u Gentu. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će domaćin poniziti aktuelnog šampiona i spakovati mu pola tuceta golova u mrežu. Utakmica je završena trijumfom Genta sa 6:1, posle čega je Klub Briž pao na treću poziciju u Župile ligi. Naravno, sam poraz nije ništa strašno, vodeća ekipa ima samo bod više, ali kod samopouzdanja igrača šampiona može doći do problema. Njih očekuje start u grupnoj fazi Lige šampiona, a nalaze se u sigurno najjačoj grupi elitnog takmičenja. Već u sredu imaće najteži mogući ispit, u Briž dolazi Pari Sen Žermen sa Mesijem, Nejmarom Mbapeom i ostalima. Ipak, o Parižanima će razmišljati naknadno, sada se moraju fokusirati na ekipu Ostendea koju moraju pobediti. Ostende je vezalo dva poraza, posle kojih je trenutno na osmoj poziciji. Ovaj tim ima po tri pobode i poraza, a dva od tri trijumfa zabeležili su na strani, protiv Genka i Serenga, postigavši na ta dva meča čak sedam golova. Na preostala četiri samo su jednom pogodili mrežu rivala. Klub Briž mora da pobedi, ali i da pokuša da se opere pred svojim navijačima, koji sigurno nisu zaboravili popto u Gentu, mada je prošlo skoro dve sedmice od njega. Uz jedinicu sigurno je da će domaćin dati bar dva gola. Za tip 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.53.

Napredak – Radnik – 0-2 @ 1.76 u Meridianbet

Kruševljani su dobro počeli sezonu, a ta ocena posebno se odnosi na utakmice na njihovom stadionu u gradu pod Bagdalom. Napredak je igrao četiri puta kao domaćin, i sva četiri puta je osvojio ceo plen. Na stadionu ”Mladosti” padali su Kolubara, kragujevački Radnički, Mladost i Vojvodina. Međutim, na strani ”Čarapani” nisu bili ni približno tako uspešni, pa su na sva tri gostovanja doživeli poraze. Ipak, i sa 12 bodova nalaze se na visokom četvrtom mestu. Da bi tu ostali, pošto napred još uvek ne mogu, moraće da pobede Surduličane, tim koji je, za razliku od njih, nekako bolje partije pružao kao gost. Radnik je sa četiri gostovanja doneo već sedam bodova, a izgubili su samo u prvom kolu na Banovom Brdu. Na prethodna dva gostovanja uzeli su ceo plen, slavili su u Kragujecu i Lučanima. Kada su utakmice u Surdulici u pitanju, Radnik je još bez pobede na svom stadionu. Imaju samo dva remija, pa sa ukupno devet bodova trenutno zauzimaju osmom mesto. Odbrana im je bolji deo tima, pa su do sada primili samo četiri gola. Napredak je imao dosta muka sa Radnikom u Kruševcu, na pet dosadašnjih odmeravanja snaga gosti su slavili dva puta, a jednom su odneli bod u Surdulicu. Ni sada neće biti to lak posao za četu trenera Đuričića, pa ćemo izostaviti jedinicu i predložiti vam igru na mali broj pogodaka. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.