Tiket dana (subota, 11.09.2021)

tiket dana

Šta reći o današnjoj ponudi. Teško da može biti bogatija, ali su nekada takvi dani najteži za kladioce, jer šta izabrati u tom izobilju i staviti u tiket.

Čelsi – Aston Vila – 1,2+ @ 1.53 u Mozzartbet

Tim kakav su londonski ”Plavci” napravili prošlog i ovog leta, mora da bude jedan od glavnih kandidata za sve trofeje, u svim takmičenjima u kojima nastupaju. Prethodne sezone su, pomalo neočekivano, stiglo do trijumfa u Ligi šampiona, a sada je glavna meta Premijer liga. Trener Tomas Tuhel dobio je sve što je želeo, a najveći novac odvojen je za povratak Romelu Lukakua na Stamford Bridž. Belgijanac je zadobio jednu povredu u nastupu za svoju reprezentaciju i pod znakom pitanja je njegov nastup u duelu sa Aston Vilom, pogotovo jer već u utorak startuju u Ligi šampiona, a u London dolazi prvak Rusije Zenit iz Sankt Peterburga. U prva tri kola Čelsi je imao dva velika derbija. Posle lake pobede nad Kristal Palasom, još lakše su pobedili Arsenal na strani, da bi protiv Liverpula na Enfildu morali da se zadovolje bodom, ali je i to dobar rezultat jer su celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje. Aston Vila se, za razliku od Čelsija, fininasijski oporavila ovog leta. Mančester junajtedu je, za ogroman novac, prodat Džek Griliš, pa ostaje da vidimo kako će Vila igrati bez svog kapitalca. Za sada je nekako sve u domenu očekivanja, poraz od Votforda, remi sa Brentfordom i pobeda nad Njukaslom. S obzirom da su rivali bili timovi kojima se predviđa plasman u donjem delu tabele, možda je Vila mogla i do nekog boda više. Na Stamford Bridžu su im male šanse, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.53.

Leverkuzen – Dortmund – GG4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Da nije utakmice u Lajpcigu, u kojoj šampion Bajern gostuje domaćim ”Bikovima”, ovo bi bio apsolutni derbi, ne samo kola, već dosadašnjeg dela sezone. Mečevi Bajera i Borusije imaju i dodatnu draž pošto se radi o komšijskim klubovima. Možda rivalitet nije takav kao Borusije sa Šalkeom, ili Bajera protiv Kelna, ali svaki meč izaziva veliku pažnju. I u aktuelnoj sezoni ova dva tima imaju najveće ambicije. Oba su dobila nove trenere, ali to ništa ne menja. Tokom leta Dortmund je prodao Džejsona Sanča, ali i dalje ima sjajan sastav predvođen fenomenalnim Erlingom Halandom, dok je Bajer raspucan i bez Leona Bejlija koji je otišao u Aston Vilu. U prva tri kola ”Farmaceuti” su prvo remizirali u Berlinu protiv Uniona, a onda su zabeležili dve ubedljive pobede, nad Menhengladbahom u Leverkuzenu i u Augzburgu. Na ta dva meča postigli su čak osam golova. Sa sedam bodova su trenutno na drugom mestu, a ispred njih je samo maksimalni Volfsburg. Dortumund ima bod manje iz prve tri utakmice pošto su ”Milioneri” neplanirano izgubili u Frajburgu. Na svom terenu su dobili Ajntraht, dosta ubedljivo, a do trijumfa nad Hofenhajmom stigli su nakon dramatičnog finiša i pogotka Halanda u sudijskoj nadoknadi, bilo je 3:2. Uvek u duelima ova dva tima ima golova. Prošle sezone su oba tima slavila na svom terenu, Bajer sa 2:1, a Dortmund sa 3:1. Pre dve sezone meč na Baj areni bio je spektakularan, a Bajer ga je dobio sa 4:3. Očekujemo da će gledaoci i sada uživati, a goleada je zagarantovana. Naš predlog je igra gol-gol uz bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.25.

Pari Sen Žermen – Klermon – 1/1,3+ @ 1.95 u Mozzartbet

Parižni će voditi samostalnu trku ove sezone u Ligi 1. Sigurno ni njima još nije jasno kako su prošle ostali bez pehara i verujemo da sada ništa neće prepuštati slučaju, pogotovo jer su se i neki drugi timovi pojačali, pre svih Nica i Marsej. Možda ponovo ne budu mogli da izvedu najjači sastav, a razlog je kasni povratak igrača koji su nastupali na južnoameričkim kvalifikacijama, prevashodno Mesija i Nejmara. Čak i da dve najveće zvezde tima, uz Kilijana Mbapea, ne budu u timu, problema protiv novajlije lermona ne bi smelo da bude. Ipak, gosti su zadivili na startu sezone, pa su u četiri kola upisali dve pobede i dva remija. Startovali su trijumfima nad Bordoom i ekipom Troa, da bi onda uzeli bod u Lionu. U prethodnom kolu prvi put su napravili mali kiks, remizirali su sa Mecom na svom terenu. Pari Sen Žermen je u prva četiti kola zabeležio maksimalan učinak, uz 12 postignutih golova. Očekujemo još jednu goleadu na Parku Prinčeva, a naš predlog je kombinacija igara u kojima su prelaz 1/1 i 3+. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.