Tip dana: Napoli – Juventus: Desetkovani Juve juti trijumf na stadionu “Dijego Armando Maradona”, ali pitaju se nešto i sjajni Napolitanci!

U subotu je konačno fenomenalna ponuda za klađenje, pošto su na programu ponovo mečevi iz “lige petica”, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč trećeg kola italijanske Serije A, u kom će Napoli na stadionu “Dijego Armando Maradona” dočekati Juventus koji ima dosta problema na startu šampionata.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Napoli: Sjajne partije na startu sezone!

Svi navijači Napolija mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji fudbaleri njihovog omiljenog tima igraju na startu šampionata.
Naime, izabranici Lučana Spaletija koji je ovog leta seo na užarenu klupu Napolitanaca se trenutno nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je ekipa sa stadiona “Dijego Armando Maradona” slavila na svom terenu bez većih problema protiv novajlije Venecije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U drugom kolu su Napolitanci imali dosta teži posao, ali su ipak nekako izašli na kraj sa Đenovom, koju su na gostovanju pobedili sa 1:2. Golove za tim iz Napulja su postigli Ruiz i Petanja, a treba napomenuti da je domaćinu poništen pogodak kod rezultata 0:1, ali su na kraju “grifoni” ipak uspeli da dođu do izjednačenja preko Kambijasa.
Podsećamo vas da je Napoli prošle sezone u poslednjem kolu ostao bez već viđenog plasmana u Ligu šampiona pošto je ovaj tim samo remizirao na svom terenu protiv Verone koje je bila bez takmičarskog motiva na tom susretu, što je bio znak za momentalan otkaz Đenaru Gatuzu.
Predsednik kluba Aurelio de Laurentis je neposredno pred početak šampionata saopštio stručnom štabu i fudbalerima Napolija da je primarni cilj plasman u Ligu šampiona, preciznije četvrto mesto na tabeli, a ako se po jutru dan poznaje, to bi na kraju sezone vrlo lako i moglo da se desi.
Za kraj, treba dodati i podatak da fudbaleri Napolija na tri poslednja međusobna susreta sa Juventusom u Napulju ne znaju za poraz, a poslednji međusobni meč na stadionu “Dijego Armando Maradona” je završen rezultatom 1:0.

Juventus: “Stara dama” mora dalje bez Ronalda!

Bez ikakve sumnje, najveće razočarenje u prva dva kola italijanskog šampionata je Juventus. Malo ko je mogao da očekuje da će “stara dama” iz Torina imati ovoliko problema na startu sezone.
Krenimo redom. U prvom kolu je Juventus odigrao jedan loš meč na gostovanju kod Udinezea, koji je završen rezultatom 2:2, uz podatak da je timu iz Torina poništen pobedonosni gol u poslednjim trenucima utakmice nakon intervencije VAR-a.
Nakon toga je takođe neočekivano klub napustila prva zvezda Kristijano Ronaldo koji se vratio u Mančester Junajted i već danas bi trebalo da debituje za svoj novi klub.
Bez njega u timu, izabranici Masimilijana Alegrija su doživeli šokantan poraz na svom terenu od Empolija a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Trenutno se “stara dama” nalazi na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli i već sada zaostaju za vodećim ekipama čak pet bodova, što nije nimalo naivna razlika.
Uoči ovog kola se Masimilijano Alegri susreće sa novim fudbalerima pošto primera radi neće moći da računa na Dibalu, Danila, Aleks Sandra, Kvadrada i Bentankura koji su praktično do pre dva dana bili sa svojim reprezentacijima, dok sjajni italijanski trener neće moći da računa ni na Kjezu koji je doživeo povredu mišića, a kada se na sve to doda odlazak Ronalda, nema nikakve sumnje da će ovo biti baš teško gostovanje za Juventus.
Kao što smo već napomenuli, “stara dama” ne zna za trijumf u Napulju na poslednja tri meča, ali treba naglasiti da je Juventus na četiri poslednja susreta sa Napolijem koja su odigrana u Torinu ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji put je to bilo početkom aprila ove godine, kada je Juve golovima Ronalda i Dibale slavio sa 2:1.

Naš predlog

Znamo već da nam međusobni mečevi između Napolija i Juventusa donose dosta uzbuđenja, a mnogo puta se dešavalo i da su dueli između ova dva tima direktno odlučivali šampiona Italije.
Napoli je sjajno startovao, dok “stara dama” ima dosta problema, pošto je ekipu nedavno napustio Kristijano Ronaldo, a pored toga Masimilijano Alegri za ovaj susret neće moći da računa na nekolicinu standardnih fudbalera, zbog čega dajemo prednost Napolitancima i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40.
Kao i uvek, treba ovde očekivati i golove i zato vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.91.
Za kraj, očekivati je da golova bude na obe strane iako Juve ima dosta problema sa sastavom tima za ovaj duel, pa vam predlažemo da odigrate igru GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.73

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.