Tiket dana (ponedeljak, 13.09.2021)

tiket dana

Što se ponude tiče, ona nije spektakularna i nije ni nalik na prethodna dva dana. Ipak, događaja je dovoljno, a već od sutra nastavljaju se evropski kupovi.

Everton – Barnli – 1,2+ @ 2.28 u Meridianbet

Silno su protestovali navijači Evertona kada se pojavila vest da bi klub, posle odlaska Karla Anćelotija, mogao da preuzme Rafa Benitez. Mnogi su mislili da je to ”novinarska patka”, jer gde bi bivši trener mrskog Liverpula mogao na klupu ”karamela”. Da sve bude neverovatnije, Španac je 2005. godine ”Redsima” doneo titulu prvaka Evrope. Ispostavilo se da su glasine tačne, pa je Benitez preuzeo Everton, i za sada sve ide po planu. Možda se navijači kluba sa Gudisona, ranije nego što se očekivalo, naviknu na novog stratega, pogotovo nakon odličnog starta sezone. Everto je u tri kola uzeo sedam bodova, pobedili su Sautempton na svom terenu i Brajton na strani, a doneli su bod iz Lidsa. Nema se šta zamerititakvom skoru, a još kada bi pao Barnli, sve bi bilo idealno. Šon Dajš je ostao na klupi ”KLaretsa” mada se uveliko spekulisalo o njegovom zasićenju i odlasku u Kristal Palas. Ipak, legendarni strateg Barnlija ostao je na Turf Muru i pokušaće i ove sezone da svoj tim uvede u mirnu luku. Nije Barnli dobro startovao, u tri kola uspeli su da osvoje samo jedan bod, remizirali su sa Lidsom na svom stadionu pred prvenstvenu pauzu, dok su na startu vezali dva poraza. Od njih su bolji bili Brajton i Liverpul, pa sada ”KLaretsi” zauzimaju, pred ovo kolo, tek 16. mesto. Smatramo da će još sačekati na prvi trijumf, a naš predlog za meč na Gudisonu je jedinica, uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.28.

Granada – Betis – x2,0-2 @ 2.24 u Meridianbet

Četvrto kolo španske Primere zatvara meč u Granadi. Domaći istoimeni tim dočekuje Betis, a nijedna ekipa nije ostavrila pobedu u prva tri kola. Za Betis postoji opravdanje, oni su u prve dve runde remizirali sa Majorkom i Kadizom, a u trećem kolu u goste im je došao Real Madrid. Bio je to zanimljiv duel na Benito Viljamarinu, ali su Madriđani odneli sva tri boda zahvaljujući jednom golu. Dva boda iz tri kola ima i Granada, i oni su krenuli sa dva nerešena rezultata, prvo su uzeli bod u Viljarealu, a onda su remizirali i sa Valensijom na svom terenu. Može se reći da su to bili teži rivali nego što ih je Betis imao, ali je Granada podbacila u trećem kolu na gostovanju kod povratnika Rajo Valjekana. ”Pčelice” su dobile taj meč sa 4:0 i ostavile prošlogodišnjeg predstavnika Španije bez pobede na startu prvenstva. U poslednjih pet sezona nikad gostujući tim nije dobio okršaj između Granade i Betisa, uglavnom su ”zeleno-beli” bili uspešniji u Sevilji, a Granada na svom terenu. Čini nam se da bi se sada moglo nešto promeniti i postoji mogućnost da Betis, koji je igrao dobro protiv Reala, odnese bodove iz Granade. Mi ćemo se opredeliti za duplu šansu na goste, uz mali broj golova na meču. Naš predlog je kombinacija x2,0-2, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.24.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.