Tip dana: Bolonja – Verona: Miha kovertira otkaz Di Frančesku!

Poslednji meč trećeg kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Renato Da'l Ara” gde će fudbaleri Bolonje dočekati ekipu Verone.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Bolonja: Sjajne partije na startu sezone!

Poslednjih godina se više ni ne pominje opstanak kao primarni cilj Bolonje, ali ruku na srce, klub koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović nikako da napravi neki ozbiljniji korak i dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Uprava ovog simpatičnog kluba tokom leta nije štedela finansijska sredstva u nastojanju da konačno dođu makar do pozicije broj sedam koja na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za novoformiranu Ligu Konferencija.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači Bolonje mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji fudbaleri njihovog omiljenog tima igraju na startu novog izdanja italijanske Serije A.
Naime, ova ekipa posle prva dva kola još uvek ne zna za poraz, i to pošto su u prvom kolu u jednom fantastičnom susretu slavili na svom terenu protiv Salernitane, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Dva puta su gosti iz Salenta vodili, ali je Mihina Bolonja pokazala karakter i ostvarila prvi trijumf u šampionatu uz prvenac najvećeg pojačanja u poslednjih nekoliko godina – Marka Arnautovića.
I u drugom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića napravili pravi podvig pošto su uspeli da izvuku bod na gostovanju kod Atalante, pošto je taj duel završen bez golova, a svima je opšte poznato koliko je teško ne primiti gol na gostovanju u Bergamu, bez obzira što Atalanta barem za sada nije na svom prepoznatljivom nivou.
Poslednji međusobni susret između Bolonje i Verone odigran je pre četiri meseca u gradu ljubavi, a taj duel je završen rezultatom 2:2, a za kraj treba napomenuti podatak i da tim sa stadiona “Renato Da'l Ara” na sedam poslednjih međusobnih mečeva sa ovom ekipom ne zna za poraz, zbog čega sasvim sigurno izabranici Siniše Mihajlovića u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel.

Verona: Di Frančesko pod velikim pritiskom!

Ako uzmemo u obzir sve ono što smo od fudbalera Verone videli u prva dva gola, vrlo lako možemo doći do zaključka da će ova ekipa biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje u Seriju B.
Naime, izabranici Euzebija Di Frančeska koji se uoči ovog susreta nalazi pod velikim pritiskom se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli bez osvojenihi bodova, pošto je tim iz grada ljubavi u prva dva kola doživeo isto toliko poraza.
U prvom kolu su Verona i Sasuolo odigrali jedan fenomenalan meč na kom smo imali prilike da vidimo čak pet golova, a na kraju je ekipa iz Ređo Emilije slavila sa 2:3. I u drugom kolu je Verona poražena i to ponovo na domaćem terenu od Intera (1:3). Odlično su izabranici Euzebija Di Frančeska startovali na tom susretu pošto su golom sjajnog Ilića rešili prvo poluvreme u svoju korist. Ipak, u nastavku su dozvolili sebi da prime čak tri gola od aktuelnog šampiona i dožive i drugi uzastopni poraz na startu Serije A.
Zbog svega toga se klupa ozbiljno drma Di Frančesku, pošto čelni ljudi Verone ne žele da ponove grešku Kaljarija, koji je prošle sezone imao i previše strpljenja za bivšeg trenera Rome i Sasuola, što ih je na kraju umalo koštalo i ispadanja iz elitnog ranga.
Inače, tim Verone je prošlu sezonu završio na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, što je svakako bio odličan rezultat, a nekako je utisak da je za to bio najzaslužniji sada već bivši trener ovog tima Ivan Jurić koji je od Verone za kratko vreme napravio jednog izuzetno stabilnog prvoligaša, a koji je u međuvremenu potpisao za Torino koji je juče na svom terenu deklasirao Salernitanu sa 4:0.
Biće ovo prvi meč za Veronu u gostima koja je i prošle sezone imala dosta problema na strani gde je ova ekipa upisala samo pet trijumfa, uz šest remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Bolonja igra zaista sjajno na startu šampionata i mišljenja smo da je ekipa koju sa klupe predvodi naš Siniša Mihajlović veliki favorit i na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.18.
Takođe, po nepisanom pravilu nam svi mečevi Bolonje na domaćem terenu donose jako uzbudljive i efikasne mečeve, a smatramo da nas goleada očekuje i ovog puta pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.74.
Za kraj, smatramo da je najbolja prognoza za poslednji duel trećeg kola italijanske Serije A da će domaćin postići makar dva gola na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom D2+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.