Tiket dana (utorak, 14.09.2021)

tiket dana

Počinje grupna Faza Lige šampiona. Verujemo da se bili nestrpljivi, jer ogromna većina kladioca preferira ovo takmičenje. Mi ćemo pokušati da pomognemo našim predlozima.

Jang Bojs – Mančester junajted – 2,2+ @ 1.57 u Mozzartbet

Dolazak Kristijana Ronalda doveo je do euforije na Old Trafordu. Sa Portugalcem u timu ”Crveni đavoli” su konkurentni za pehare u svim takmičenjima u kojima nastupaju, ap tako i u najkvalitetnijem evropskom. Start u Premijer ligi bio je sasvim dobar i pre dolaska Ronalda, a koliko će on značiti ekipa Ole Gunara Solskjera videlo se na njegovom drugom debiju kada je postigao prva dva gola u pobedi nad Njukaslom od 4:1. Titula se na ”Teatru snova” sniva još od odlaska Aleksa Fergusona, a čini se da je sada i ona dostižna. U prvom kolu Lige šampiona Junajted putuje u Bern na megdan šampionu Švajcarske. ”Mladi momci” nisu ove sezone tako dominantni u domaćem prvenstvu, posle šestog kola zauzimaju četvrto mesto, mada imaju jedan zaostali meč. Prošlog vikenda su ubedljivo pobedili lidera, tim Ciriha sa 4:0, i tako nagovestili bolja izdanja. Do grupne faze su morali preko kvalifikacija, prvo su izbacili Slovan, zatim Kluž i na kraju Ferencvaroš. Nemamo dilemu da će Junajted pobedom započeti takmičenje u grupi, u kojoj su još Atalanta i Viljareal, a uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.57.

Lil – Volfsburg – x2,0-3 @ 1.72 u Mozzartbet

”Buldozi” su prošle sezone senzacionalno postali šampioni Francuske ostavivši iza sebe preskupi Pari Sen Žermen. Nažalost, u pauzi između dva prvenstva ostavio ih je trener Galtije, koji se ranije ”obećao” Nici, a start nove sezone uopšte se ne uklapa u planove aktuelnog prvaka Lige 1. Lil je u pet utakmica osvojio samo pet bodova. Pobedili su samo Monpelje, a doživeli su već dva poraza, od kojih je onaj protiv Nice bio ubedljiv i jako bolan. Očigledno da ambicije u domaćem prvenstvu nisu velike, ali je sigurno da tim sa severa Francuske želi da ostavi trag u elitnom takmičenju. Grupa je, rekli bismo, po meri, pošto pored Volfsburga, u njoj su još Salcburg i Sevilja. Ako uzmemo da su Španci favoriti, sa ostale dve ekipe mogu da igraju ravnopravno. Već posle prvog meča znaće se dosta toga. U Lil dolazi nemački predstavnik, ekipa je koja fantastično započela sezonu u Bundesligi i nalazi se na prvom mestu sa maksimalnih 12 bodova. Takav učinak je malo i sticaj okolnosti, raspored je išao na ruku ”Vukovima”, ali je činjenica da se radi o kvalitetnom timu, koji od ove sezone predvodi čuveni Mark van Bomel, pošto je prethodni trener, Oliver Glasner, otišao u Ajntraht iz Frankfurta. Momentum je bolji za Nemce, pa smatramo da oni neće izgubiti u Francuskoj. Pored duple šanse na goste, predlažemo i mali broj golova, ne više od tri. Za x2,0-3 gola u kladionici Mozzartbet kvota je 1.72.

Šefild junajted – Preston – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Bivši premijerligaš iz Šefilda jako je loše započeo sezonu u Čempionšipu. Novi trener Jorkširaca, Srbin Slaviša Jokanović, zna kako se tim uvodi u elitu, pošto mu je to pošlo za rukom sa Votfordom i Fulamom. Neće biti lako i sa ”Oštricama”, s obzirom da je uprava rešila da kasu popuni prodajom nekolicine važnih fudbalera. Otud i slab start Šefild Junajteda. U prva četiri kola osvojili su samo jedan bod, ali se nije postavljalo pitanje ostanka Jokanovića na klupi. To je dalo rezultat u prethodne dve utakmice, ”Oštrice” su prvo remizirale na gostovanju kod LUtona, da bi u subotu deklasirale Piterboro na svom Bramal Lejnu sa 6:2. Sad im u goste dolazi Preston, tim koji je bolje započeo sezonu, ali koji ne blista. Gosti su osvojili sedam bodova, imaju dve pobede, remi i tri poraza. Ipak, mnogo su uspešniji na svom terenu, pošto su sa tri gostovanja doneli samo jedan bod i to kada su u subotu igrali bez golova u Bristolu sa domaćim Sitijem. Očekujemo da Šefild krene ka gornjem delu tabele, a za to su mu neophodne pobede u ovakvim mečevima. Odigrajte jedinicu, koja se u kladionici Mozzartbet plaća koeficijentom 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.