PRŠTI NA TERENU, PRŠTI I U MERIDIANU: Odigraj na LŠ i čeka te FESTIVAL BONUSA!

Ove nedelje počinje grupna faza Lige šampiona i već na samom startu nas očekuju derbi utakmice! Zato vam je kladionica Meridian pripremila sjajne bonuse. Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE i preuzmete POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 1.500 RSD!

Ako ne možete da poverujete u to, ne zaboravite da je Meridian kuća najveći bonusa, pa smo vam zato spremili i BONUS NA BROJ ODIGRANIH PAROVA DO ČAK 2000%!

Konačno nam stiže ono što smo svi dugo čekali, a to je najbolji fudbal u Evropi i grupna faza najjačeg klupskog takmičenja.

Već u prvoj nedelji možemo očekivati utakmice koje će nam doneti mnoštvo uzbuđenja.

Italijanski velikan Milan je godinama bio van elitnog društva, ali zahvaljujući odličnim igrama u domaćem šampionatu ponovo će igrati protiv najboljih evropskih timova.

POSETI SAJT MERIDIANBET.RS – ČEKAJU TE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU ZA MEČEVE LIGE ŠAMPIONA

Prvo kolo „roso-nerima“ donosi veoma težak ispit. Večeras je na programu klasik, sa dobrim-starim poznanikom Liverpulom. Ne treba posebno pominjati kakvo je rivalstvo dva tima, vodili su epske duele u prošlosti, a sada su uloge malo promenjene.

Još jedna utakmica koja je danas na programu može da ponese epitet derbija kola. Real Madrid će gostovati Interu.

U preostalih šest utakmica, situacija bi trebalo da bude jasna. Borusija Dortmund je favorit protiv turskog šampina Bešiktaša. Teško je očekivati da najveće iznenađenje kvalifikacija, Šerif iz Traspolja, može da nadigra Šahtjor. Atletiko je u svoje redove vratio Antoana Grizmana i kao veliki favorit ulazi u duel sa Portom, dok „svemoćni“ PSŽ ne bi trebalo da muči muku sa Brižom. Oreol jačeg tima još treba da opravdaju Mančester Siti protiv RB Lajpciga, kao i Ajaks na gostovanju protiv Sportinga.

POSETI SAJT MERIDIANBET.RS – ČEKAJU TE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU ZA MEČEVE LIGE ŠAMPIONA

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.