Tip dana: Inter – Real Madrid: Da li će “neroazuri” i četvrti put zaredom završiti takmičenje u grupnoj fazi?

Nakon velikih uzbuđenja u mečevima Lige šampione koji su odigrani juče, već u sredu nas očekuje novih osam mečeva prvog kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera dočekati Real Madrid.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Inter: Mogu li “neroazuri” konačno da prođu grupu?

Prošla sezona je bila i te kako uspešna kada je ekipa iz Milana u pitanju, pošto je Inter posle deset godina posta došao do šampionske titule i to na veoma dominantan način, pošto se bukvalno od prvog do poslednjeg kola pitanje prvaka Italije nije dovodilo u pitanje.
Sve to je “neroazurima” donelo novi plasman u Ligu šampiona, gde se milanski gigant baš i nije proslavio u poslednjih nekoliko godina.
Naime, u tri poslednja učešća u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, ekipa Intera nije uspela da prođe grupnu fazu, pa je sasvim sigurno da će to biti primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Inače, “neroazuri” su dosta dobro startovali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, iako su u prošlom kolu samo remizirali na gostovanju kod Sampdorije, kada je bilo 2:2.
Pre toga su izabranici Simonea Inzagija koji se sjajno snašao na klupi novog tima ostvarili dva laka trijumfa, pošto su u prvom kolu deklasirali Đenovu na svom terenu kada je bilo 4:0, a potom i slavili na nimalo lakom gostovanju kod Verone, a taj duel je završen rezultatom 1:3, iako je tim iz grada ljubavi prvi došao do vođstva na tom susretu.
Zanimljivo je da su se Inter i Real Madrid sastajali i prošle sezone u grupnoj fazi Lige šampiona, i oba puta su trijumfovali Madriđani pa će ovo biti lepa prilika da im se aktuelni šampion Italije revanšira, što će svakako biti izuzetno težak zadatak.

Real Madrid: Madriđani uvek spadaju u glavne favorite za osvajanje!

Madriđani nisu imali baš najbolju sezonu koju su završili bez trofeja, zbog čega je Zinedin Zidan i napustio klupu najtrofejnijeg evropskog kluba.
Za novog trenera je postavljen legendarni Karlo Ančeloti što je samo po sebi znak da će Madriđani imati kao i uvek najviše moguće ciljeve.
Pre svega, popularni Don Karlo će učiniti sve da Real osvoji titulu šampiona Španije, dok treba očekivati i da kraljevski klub dogura do same završnice Lige šampiona.
Ono što je nekako upečatljivo je da ova ekipa za razliku od prošle sezone u ovom šampionatu igra mečeve sa velikim brojem golova.
Naime, u prvom kolu su Madriđani slavili na gostovanju kod Alavesa, pošto je na kraju bilo 1:4, iako na poluvremenu nije bilo golova. U drugom kolu je Real samo remizirao na gostovanju kod neugodnog Levantea, ali nam je i taj susret doneo pravu goleadu, pošto je na kraju bilo 3:3. Nakon toga je usledilo gostovanje i kod Betisa, i bio je to jedini meč Madriđana koji je nekako podsetio na prošlu sezonu, pošto su izabranici Karla Ančelotija slavili sa 0:1.
Najzad, u prošlom kolu je najtrofejniji evropski klub nakon preokreta slavio na svom “Santjago Bernabeu” protiv Selte, a taj duel je završen rezultatom 5:2, uz čak tri gola Benzeme koji je pokazao da se nalazi u sjajnoj formi, što svakako može da raduje sve navijače Madriđana uoči ovog teškog gostovanja na stadionu “Đuzepe Meaca” gde su primera radi prošle sezone bez većih problema slavili sa 0:2.

Naš predlog

Izuzetno zanimljiv susret nas sasvim sigurno očekuje na stadionu “Đuzepe Meaca” pošto se radi o dve izuzetno kvalitetne ekipe.
Jako je nezahvalno prognozirati koji tim će na kraju izađi kao pobednik, ali ono što je nekako sigurno je da će ovo biti susret sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.67.
Nekako i najrealnija prognoza kada je u pitanju duel između Intera i Reala je da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol što kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.