Tiket dana (subota, 18.09.2021)

tiket dana

O današnjoj ponudi ne treba trošiti reči, gotovo da je maksimalna, ali i to nekad zna da predstavlja problem kladiocima. Budite oprezni, senzacija je na sve strane.

Keln – RB Lajpcig – T22+ @ 1.70 u Mozzart

Daleko od toga da nas je Lajpcig oduševio igrama i rezultatima na startu sezone, ali smatramo da više ne mogu da prave propuste. Čak tri poraza u četiri kola Bundeslige ovaj klub nikada nije imao. Očigledno je odlazak trenera Nagelsmana i dvojca Sabicer-Upamekano ostavio posledice na igru ”Bikova”, ali smatramo da je pitanje vremena kada će sve doći na svoje mesto. Trener Džesi Marš nije najbolje upoznat sa evropskim fudbalom, pa možda i u tome treba tražiti razloge posrtanja tima iz Lajpciga. Pored poraza od Majnca, Volfsburga i Bajerna u prvenstvu, Lajpcig je izgubio i na gostovanju Mančester Sitiju na startu Lige šampiona. Primili su čak šest golova na Etihadu u jednoj spektakularnoj utakmici, u kojoj se istakao i napadač Lajpciga Nkunku het trikom. ”Jarčevi” su zadovoljni startom sezone, retko se dešavalo da Keln ima sedam bodova u prva četiri kola i da se nalazi u gornjem delu tabele. Mogli su da imaju i više, ali su pobedu u Frajburgu ispustili u samom finišu. Jedini poraz doživeli su od šampiona Bajerna, ali su i tada na Alijanc areni skopo prodali kožu, bilo je 3:2 za Bajern. Keln je zadužio Lajpcig prošle sezone, oduzeo mu je pet bodova, pa je i to jedan od razloga zašto mislimo da će gosti biti maksimalno našpanovani u ovom duelu. Izostavićemo konačan ishod i predložiti vam igru gost daje dva gola. Za ovaj tip koeficijent je 1.70 u kladionici Mozzart.

Atletiko Madrid – Atletik Bilbao – 0-2 @ 1.70 u Mozzart

Ma koliko ”Jorganidžije” izgledale moćno po sastavu, nisu nas na početku sezone ubedile da će lako odbraniti titulu u La Ligi, a pogotovo da će nešto značajno uraditi u Ligi šampiona. Mora se čak reći da su imali i mnogo sreće u prvim utakmicama. Bod protiv Viljareala osvojili su komičnim autogolom u poslednjim trenucima nadoknade, dok su pobedu protiv Espanjola u Barseloni u prošlom kolu izvukli u 99. minutu. Zašto se igrala nadoknada od deset minuta, nikome nije bilo jasno. Čak i utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Porta na Vanda Metropolitanu, moglo bi se reći da ih je pogledala sreća kada je gostima poništen gol, posle jedne kontroverzne situacije i igranja rukom. I dalje Madriđani teško daju golove, a primili su ih četiri do sada, dakle gol po meču. To se retko dešavalo ranije. S druge strane Bilbao ima granitnu odbranu koja je popustila samo jednom u prva četiri kola, bilo je to u remiju sa Barselonom, a i oni su, poput svog rivala, još uvek neporaženi. Baskijci imaju dve pobede i dva remija, pa su sa osam bodova trenutno na petom mestu. Atletiko deli prvu poziciju sa gradskim rivalom Realom i Valensijom, sve tri ekipe imaju po deset bodova, ali ”Jorgandžije” imaju najslabiju gol razliku. Zanimljivo je da gost retko pobeđuje u okršajima ove dve ekipe, u poslednjih deset samo je Atletiko jednom slavio u Baskiji, dok je osam puta pobeđivao domaći tim. I sada je domaćin favorit, ali nam je sigurnije igrati na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Mozzart kvota je 1.70.

Šarlroa – Klub Briž – 0-2 @ 2.19 u Mozzart

Šampion Belgije srušio je hiljade tiketa tako što je odoleo Pari Sen Žermenu u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Bilo je to najbolje izdanje Klub Briža od starta sezone, pa su im navijači oprostili blamažu protiv Genta i poraz od neverovatnih 6:1. Već u narednom kolu Klub Briž je pobedio Ostende, čime se zadržao na čelu tabele, mada su mu za petama tri tima sa bodom mnaje, među kojima je upravo i njihov sadašnji rival Šarlroa. Ova ekipa je i pošle sezone sjajno startovala, imala je sve pobede u Župile ligi, a dobro je gurala i u Evropi, sećamo se da je eliminisala Partizan, ali je vremenom igrala sve slabije i završila u sredini tabele. Upravo je Šarlroa slavio protiv Klub Briža prošle godine, negde u ovo vreme, što je tada bilo ravno senzaciji. Zanimljiv je i podatak da u utakmicama između ova dva tima ne pada mnogo golova, na poslednjih pet palo je ukupno pet pogodaka, a nijedna od ekipa nije se dva puta upisivala. Samo jednu pobedu ima KLub Briž u duelima sa timom Šarlroa u poslednje tri godine, a i taj trijumf bio je minimalan. Neće ni sada biti lako dobiti ekipu koja je još bez poraza, pa je naš predlog za ovaj meč igra na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Mozzart je 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.