Tip dana: Inter – Bolonja: Mogu li Mihini puleni da odole na gostovanju kod njegovog bivšeg kluba?

U subotu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje pošto se širom Evrope igra pregršt zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Đuzepe Meaci” gde će fudbaleri Intera ugostiti Bolonju koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Inter: Mogu li “neroazuri” da odbrane titulu?

Prošle sezone su fudbaleri Intera došli do toliko željenog Skudeta, a nekako je utisak da je za to najzaslužniji bio Antonio Konte.
Međutim, zbog nesuglasica sa upravom koja je odlučila da proda verovatno i dva najbolja fudbalera iz prošle sezone – Lukakua i Hakimija, odlični italijanski stručnjak je napustio klub, a na njegovo mesto je postavljen Simone Inzagi koji je prethodnih godina uz dosta uspeha vodio ekipu Lacija.
Nakon tri odigrana kola “neroazuri” se nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na vodeći trio koji trenutno čine Roma, Milan i Napoli.
U prošlom kolu je ekipa iz Milana doživela i prvi remi u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A i to na gostovanju kod Sampdorije u jednom zaista fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
Pre toga su izabranici Simonea Inzagija bez većih problema slavili protiv Đenove kući kada je bilo 4:0, ali i kod Verone na gostovanju, pošto je taj susret završen rezultatom 1:3.
Inače, sredimo nedelje je milanski gigant odigrao i prvi meč grupne faze ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona na kom su nažalost poraženi na “Đuzepe Meaci” od Real Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:1. Ostaje veliki žal za prvim porazom u grupi pošto su “neroazuri” u prvom poluvremenu propustili dosta sjajnih prilika za postizanje gola, što je kraljevski klub umeo da kazni i golom Rodrigra u 89. minutu susreta došao do veoma važnog trijumfa na poprilično teškom gostovanju kod aktuelnog šampiona Italije.
Inače, kada je u pitanju predstojeći duel sa Bolonjom, valja podsetiti da su izabranici Siniše Mihajlovića na dva od tri poslednja gostovanja slavili u Milanu, pa zbog toga fudbaleri Intera moraju maksimalno ozbiljno da uđu u ovaj susret, na kom su ruku na srce veliki favoriti.

Bolonja: Sjajne partije na startu sezone!

Sve što je duže Siniša Mihajlović trener ovog tima, to su ambicije kluba polako ali sigurno sve veće. Naime, uoči početka šampionata se vrlo malo pričalo o opstanku kao primarnom cilju, već se stidljivo pominjala borba za plasman u neko od evropskih takmičenja, a utisak je da bi novoformirana Liga Konferencija bilo takmičenje po meri kluba sa stadiona “Renato Dal’ Ara”.
Kada je ova sezona u pitanju ako uzmemo u obzir sve ono što smo do sada videli, slobodno možemo konstatovati da je Bolonja jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto se nakon tri odigrana kola ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Inter kod koga između ostalog Bolonja i gostuje u ovom kolu.
Sve je krenulo od veoma važnog trijumfa u prvom kolu nad Salernitanom. Bio je to jedan zaista fantastičan meč u kom smo videli čak pet golova, a na kraju su izabranici Siniše Mihajlovića slavili sa 3:2, iako je tim iz Salenta dva puta vodio na tom susretu.
U drugom kolu je Bolonja uspela nešto što malo kome polazi za rukom a to je da ne primi gol na gostovanju kod Atalante i izvuče bod, pošto je taj meč završen bez golova.
Najzad, u prošlom kolu su Mihini puleni slavili na svom terenu protiv Verone u jednom veoma tvrdom susretu koji je završen rezultatom 1:0, što je značilo i otkaz za Euzebija Di Frančeska koji je između ostalog i u Kaljariju prošle sezone dobio otkaz nakon zaista katastrofalnih partija tima sa Sardinije.
Jedini gol na tom susretu postigao je Svanberg na asistenciju Marka Arnautovića koji je sjajno uklopio u novi tim i bez sumnje predstavlja najveće pojačanje u prelaznom roku.
Zbog svega ovog Bolonja u izuzetno lepom raspoloženju dolazi na gostovanje kod Intera gde su ranijih godina umeli i te kako dobro da odigraju, a zaista nema nikakvog razloga da to ne ponove i sada protiv protivnika koji je pomalo uzdrman zbog poraza od Reala u prvom kolu Lige šampiona.

Naš predlog

Apsolutno nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako interesantan duel što je uostalom uvek slučaj kada se sastaju ova dva kluba. Primera radi, veoma je zaniljiv podatak da je Bolonja na poslednja tri gostovanja kod Intera ostvarila čak dva trijumfa, uz jedan poraz, i to iz prošle sezone kada je bilo 3:1.
Mišljenja smo da će izabranici Siniše Mihajlovića sigurno postići gol na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.
Generalno, očekuje nas jedan efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.56.
Za kraj, kada se sve sabere i oduzme utisak je da su ipak fudbaleri Intera veliki favoriti na ovom duelu protiv neugodnog rivala, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.