Tiket dana (nedelja, 19.09.2021)

tiket dana

Većina ekipa koje su igrale evropske kupove izaći će na teren u nedelju, pa će tako današnja ponuda biti izvanredna. Igra se nekoliko velikih derbija širom Evrope, uključujući i srpski, Partizan – Crvena zvezda.

Lacio – Kaljari – 1,2+ @ 1.71 u Meridianbet

Lacijali u lošem raspoloženju čekaju Kaljari. Prvo su poraženi u derbiju Serije A od Milana na San Siru, da bi izgubili i u Istanbulu od Galatasaraja u prvom kolu Lige Evrope. Gol koji su primili u Turskoj bio je, blago rečeno, komičan, i stvarno se tako nešto retko viđa. Poslednji takav videli smo u revanšu Zvezde i Bajerna još 1991. godine na Marakani. Poraz od MIlana pokvario je odličan start Rimske ekipe koja je u prva dva kola pobedila Empoli i Speciju, postigavši devet golova na ta dva meča. Ipak, to nisu rivali od kojih treba strepeti, ali nisu ni momci sa Sardinije, koji iz tri kola imaju samo jedan bod. Prošle sedmice Kaljari je izgubio na svom terenu od Đenove 3:2, u meču punom preokreta. Odbrana im još nije na nivou, pa su za 270 minuta prvoligaškog fudbala primili čak devet golova. Pogledali smo istrijat, bar onaj skoriji, međusobnih duela, a Kaljari nije pobedio Lacio na poslednjih 14 utakmica, tačno sedam godina. Čak je i malo puta izvukao remi, pa je Lacio u seriji od šest uzastopnih pobeda nad Kaljarijem. I sada će pobediti Rimljani, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.71.

Volfsburg – Ajntraht – 0-2 @ 2.09 u Meridianbet

Vodeća ekipa nemačkog prvenstva želi da ostane lider i posle petog kola. Volfsburg je jedini tim sa maksimalnim učnikom u prva četiri kola u Bundesligi, a to su ostvarili pre svega zahvaljujući odličnoj odbrani. ”Vukovi” su primili samo jedan gol i to u Berlinu kada su Hertu dobili sa 2:1. Granitnu odbranu pokazali su i u meču prvog kola Lige šampiona, pošto su u Lilu igrali bez golova sa šampionom Francuske. U grad automobila sada dolazi Ajntraht iz Frankfurta, tim koji još nije zabeležio pobedu u novoj sezoni. U prva četiri kola ”Orlovi” su tri puta remizirali, a izgubili su samo na premijeri u Dortmundu. Čak su i meč prvog kola u Ligi Evrope u četvrtak odigrali neređeno, a rival im je bio turski Fenerbahče. Bio je to zanimljiv duel, a Fener je propustio penal u sudijskoj nadoknadi. Ajntraht je prošle sezone bio blizu plasman u Ligu šampiona, sve su upropastili u nekoliko poslednjih kola, kada je Dortmund sustigao sedam bodova zaostatka za njima. Ostali su letos bez Abdrea Silve i to se poakzalo kao veliki hendikep. Uz sve to otišao je trener Adi Hiter, a njegova zamena je stigla baš iz Volfsburga, Ajntraht je preuzeo Oliver Glasner, stručnjak koji je ”Vukove” uveo u elitno evropsko takmičenje. Prošle sezone na utakmicama između ove dve ekipe bilo je dosta golova, u Frankfurtu čak sedam, ali sada smatramo da ih neće biti više od dva. Nismo ubeđeni u trijumf Volfsburga, pa vam predlažemo 0-2 gola. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.09.

Marsej – Ren – T12+ @ 2.05 u Meridianbet

Ekipa iz čuvene luke ima odličan sastav i mogla bi da bude jedan od glavnih rivala Pari Sen Žermenu, mada ne verujemo da neko može iznenaditi Parižane, kao što je to pošlo za rukom Lilu u prethodnoj sezoni. Olimpik gleda svoja posla, njima bi i povratak u Ligu šampiona mnogo značio, a za to će se boriti sa odličnom Nicom, Monakom, verovatno i Lionom. Marsej ima deset bodova iz četiri utakmice, ali nema sumnje da će imati još tri kada bude registrovan meč iz Nice, koji je prekinut zbog napada domaćih navijača na fudbalere Olimpika. Nica jeste vodila u tom trenutku, ali će utakmica biti registrovana službenim rezultatom u korist gostiju, a domaći tim će još zaraditi i kaznu. Dakle, mogli bi da računamo da Marsej ima 13 bodova, samo dva manje od maksimuma, koliko ima PSŽ. Marsej nije pobedio samo Bordo na svom Velodromu, a i u tom meču je vodio sa 2:0. U četvrtak je Marsej startovao u Ligi Evrope, doneli su veliki bod iz Moskve gde su sa Lokomotivom igrali 1:1. U evropskom takmičenju igra i njihov sadašnji rival, ekipa Rena. Oni su u grupnoj fazi Lige konferencija, a u prvom kolu su odigrali odličan meč sa Totenhemom koji je završen 2:2. U Ligi 1 Ren je slabo startovao, ima samo jednu pobedu u pet kola, a vezao je dva uzastopna poraza pred dolazak u Marsej, protiv Anžea i Remsa, i to bez postignutog gola. Čini nam se da Marsej neće propustiti priliku da osvoji nove bodove, ali je naš predlog igra domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.