Tiket dana (ponedeljak, 20.09.2021)

tiket dana

Posle paklenog vikenda, danas je pred nama nešto ”rasterećeniji” dan. Međutim, ima zanimljivih mečeva, pa se mogu iskoristiti za novi dobitak, pred naredna dva dana sa mnogo obimnijom ponudom.

Barselona – Granada – 1,0-3 @ 2.38 u Meridianbet

U velikim je problemima katalonski gigant. Nisu u pitanju samo rezultati i situacija u timu, već je na površinu isplivao ogroman dug koji ovaj klub ima. Da se radi o nekom drugom, manje značajnom klubu, verovatno bi bio proglašen bankrot. Ovako, Katalonci nastavljaju svoju borbu, ali im tlo pod nogama sve više izmiče. Bajern je u Ligi šampiona pokazao ko je ko, i još jednom naneo ubedljiv poraz Barsi. Nije se ponovilo onih 8:2 od prošlog leta, ali je to bilo laganih 3:0 za prejake Bavarce. U La Ligi skor nije loš, Barsa je odigrala tri utakmice, zabeležila dve pobede i remizirala na gostovanju u Bilbau. Utakmica protiv Sevilje je odložena. Sada bi trebalo da imaju najlakši posao u dosadašnjem delu sezone, dolazi im Granada, ali su tako mislili i u prethodnom prvenstvu, pa je ovaj tim odneo sva tri boda sa Nou Kampa. Čini se da je taj poraz i definitivno ostavio Barsu bez odbrane titule. Sada je Granada u lošoj formi, u prva četiti kola nemaju pobedu, a jedini vredan rezultat bio je remi ber golova u Viljarealu. Istina, uzeli su i bod protiv Valensije ali su u dva prethodna kola poraženi, prvo ubedljiov od Rajo Valjekana 4:0, a onda i na svom terenu od Betisa. Barsa mora da pobedi i da se opravda pred navijačima posle meča sa Bajernom. Granada će čuvati svoju mrežu što duže bude mogla, ali da je sačuva svih 90 minuta, jednostavno neće moći. Uz jedinicu, naš predlog je mali broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.38.

Frozinone – Breša – GG3+ @ 2.28 u Meridianbet

Pred nama je uvodni meč 5. kola italijanske Serije B. Sastaju se dve neporažene ekipe u prva četiri kola, domaći Frozinone i Breša. Od ovih timova, bivših prvoligaša, očekivalo se mnogo i prethodne sezone, ali su prvenstvo završili na razočaravajućim pozicijima, pa Frozinone nije izborio ni plej-of, dok Breša nije uspela da se u doigravanju domogne Serije A. Početak nove sezone, u svakom slučaju, obećava. Frozinone je dva puta pobedio, oba puta na strani, a dva puta remizirao na svom ”Benito Stirpeu”. Po bod su iz Frozinonea odneli Parma u premijernom meču sezone, ali i Peruđa. Zato su na strani bili veoma uspešni, pobedili su Vićencu i Komo, oba puta bilo je 2:0. Breša igra izuzetno efikasno i to se navijačima tima iz Lombardije. U prva tri kola Breša je zabeležila isto toliko pobeda, pali su Ternana i Alesandija na strani, te Kozenca u Breši. Malo je nedostajalo da u Frozinone odu sa maksimalnim učinkom, vodili su u petak sa 2:0 protiv Krotonea, ali su gosti izborili bod golovima Mulaletija. U prethodnoj sezoni, u duelima ove dve ekipe, slavili su gostujući timovi. Frozinone u Breši sa 2:1, a ovi sa 1:0 u revanšu. Teško je odrediti ko je bliži trijumfu, Breša je postigla 12 golova u četiri utakmice, ali je i primila četiri. Najrealnije je da vidimo dosta pogodaka, bar tri, ali i da se tresu obe mreže. Za naš predlog GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.28.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.