MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Inter 2.00, Lil 1.75, PSŽ 1.30!

Pred nama je još jedna uzbudljiva fudbalska nedelja! Pregršt zanimljivih utakmica iz TOP LIGA koje se jednostavno moraju ispratiti! 

Ali, pre nego što sudije širom Evrope daju znak za početak meča, jedna važna napomena: kako biste upotpunili ovaj fudbalski užitak, brzo kliknite OVDE, registrujte se na meridianbet.rs i preuzmite fantastičan bonus od 1.500 RSD za online klađenje

Da, dobro ste pročitali, SAMO JEDAN KLIK vas deli od fantastičnog bonusa! A, kad smo već kod TOP LIGA – Meridian ima još jedno iznenađenje. 

Odigraj tikete sa tri ili više parova na kojima se nalaze utakmice iz TOP 5 LIGA i častimo te BONUS NA DOBITAK!

3 para = 3% bonus na dobitak

4 para = 4% bonus na dobitak

50+ parova = 50% bonus na dobitak

Dakle, imate sjajne bonuse i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – zabava je zagarantovana, a šta nas to čeka ovih dana kada se radi o fudbalskim utakmicama? 

FIORENTINA – INTER, DVOJKA 2.00

(Utorak, 20.45)

Serija A je ove sezone više nego uzbudljiva, neki kažu i najbolja u proteklih desetak godina, a sve je počelo prekidom dominacije Juventusa. Inter se pre nekoliko meseci domogao titule, pa je “stara dama” sad više nego motivisana da uzvrati na isti način. Ipak, nije Juve dobro počeo sezonu što ostavlja prostor i drugim ekipama da ugroze Inter. Dug je put pred “neroauzrima” do eventualne odbrane titule, a prepreka ove nedelje je ekipa Fiorentine i naši reprezentativci Dušan Vlahović i Nikola Milenković. Verujemo da ćete u dubini duše navijati za ”ljubičaste”, ali ako vam je tiket prioritet – u kladionici Meridian čeka vas sjajna kvota 2.00 na pobedu Intera! 

LIL – REMS, KEC 1.75

(Sreda, 19.00)

Ništa manje uzbudljivo nije ni u francuskoj Ligi 1, a aktuelnom šampionu Lilu sada predstoji borba protiv Remsa, čije boje nosi i naš reprezentativac Predrag Rajković. Lil je, poput Intera, napravio pravo malo čudo prethodne sezone i sada ima težak zadatak – da odbrani titulu i to pored ozbiljno pojačanog PSŽ-a.  Za početak, moraju da savladaju Rems, a jasno je da važe za velikog favorita, pa su bukmejkeri Meridiana ponudili fantastičnu kvotu 1.75 na pobedu domaćina. 

MEC – PSŽ, DVOJKA 1.30

(Sreda, 21.00)

A, kad smo već kod Francuza, ne ide da zapostavimo PSŽ. Na prethodnoj utakmici postalo nam je jasno da postoje “nevolje u raju” i da sa Lionelom Mesijem neće biti lako. Nije se Argentinac naigrao, nije ni postigao gol do sada, pa se (s pravom ili ne) naljutio na Mauricija Poketina koji ga je izveo iz igre, ali… Moraće sve to da ostave po strani, ukoliko žele da ostvare svoje ciljeve.  Zacrtali su bogati šeici da sa Mesijem vrate titulu u domaćem šampionatu, ali i da napadnu Ligu šampiona, te moraju svi da se fokusiraju na teren.  U to ime, prvi na redu je Mec, koji se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Jasno je da je PSŽ veliki favorit. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana – kvota na pobedu Parižana je 1.30. 

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.