Tip dana: Hetafe – Atletiko Madrid: Koliko može najveće razočarenje La Lige protiv aktuelnog šampiona Španije?

U utorak nas ponovo očekuje dosta veoma interesantnih mečeva za klađenje širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u predgrađu Madrida gde će fudbaleri Hetafea dočekati Atletiko Madrid.
Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Hetafe: Katastrofalne partije na startu prvenstva!

Sećamo se svi da su se fudbaleri Hetafea pre samo dve sezone do bukvalno poslednjeg kola borili za plasman u Ligu šampiona, i na kraju nisu uspeli, pošto je Valensija zauzela to četvrto mesto na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Tim iz predgrađa Madrida je tada izborio plasman u Ligu Evrope gde su pružali sjajne partije i došli do istorijskog plasmana u osminu finala, gde su eliminisani od Intera koji je kasnije stigao i do finala u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Međutim, kada se vratimo u sadašnjost, utisak je da svi navijači Hetafea mogu samo da se vrlo rado sećaju tih odličnih trenutaka pošto će se oni vrlo teško u dogledno vreme ponoviti.
Naime, u ovom trenutku se ekipa iz predgrađa Madrida nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova, pošto je Hetafe na pet odigranih meča u ovogodišnjem izdanju La Lige doživeo isto toliko poraza, uz samo jedan postignut gol i osam primljenih.
Izabranici trenera Mičela su u prošlom kolu doživeli i peti vezani poraz u šampionatu pošto su na gostovanju kod Rajo Valjekana poraženi sa 3:0, a taj meč će bez ikakve sumnje ostati upamćen po tome što je Radamel Falkao postigao svoj prvenac za Rajo i nagovestioda će predstavljati ogromno pojačanje za ovu ekipu.
Ranijih godina je Hetafe pružao fantastične partije na domaćem terenu i utisak je da je ovu ekipu bilo gotovo nemoguće savladati na stadionu “Alfonso Perez”, ali to na veliku žalost svih navijača ove ekipe ove sezone nije slučaj pošto je tim iz predgrađa Madrida na svom terenu doživeo dva minimalna poraza i to od Elčea i Sevilje.

Atletiko Madrid: Mogu li “jorgandžije” da odbrane titulu?

Ako se po jutru dan poznaje, utisak je da ovo neće biti nimalo uspešna sezona za Atletiko Madrid kao što je to bio slučaj prošle, kada je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do šampionske titule.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da su “jorgandžije” odradile odličan prelazni rok pošto praktično nekih značajnijih odlazaka nije bilo, a u klub su stigli De Paul i Grizman koji bez ikakve sumnje predstavljaju ogromna pojačanja za još uvek aktuelnog šampiona.
Međutim, utisak je da je tim sa prelepog “Vanda Metropolitana” mogao i morao više na startu sezone, pošto je ova ekipa trenutno na drugom mestu na tabeli, uz učinak od tri trijumfa i dva remija, ali treba naglasiti da je Madriđanima bio naklonjen raspored pošto osim meča sa Viljarealom gotovo da nisu imali ozbiljnijeg protivnika na startu španskog šampionata.
Nedavno je Atletiko odigrao prvi meč grupne faze Lige šampiona i na svom terenu samo remizirao protiv Porta, a taj duel je završen bez golova.
Golova nije bilo ni u meču prošlog kola, kada je aktuelni šampion na svom terenu igrao protiv Bilbaoa, pa već sada se nazire da će efikasnost biti jedan od glavnih problema iako je napadački deo Atletika možda i najjači u ligi, pošto tu imamo Suareza, Grizmana, Feliksa, ali su za sada “jorgandžije” postigle sedam golova u prvenstvu što je tek nešto više od jednog po meču u proseku.
Inače, poslednji međusobni duel između Atletiko Madrida i Hetafea na “Vanda Metropolitanu” je završen pobedom Madriđana od 1:0.
Podatak koji će bez ikakve sumnje obradovati sve navijače aktuelnog šampiona Španije je taj da Atletiko Madrid na poslednjih dvadeset međusobnih mečeva protiv Hetafea ne samo da nije doživeo poraz, već nije primio ni gol, što zvuči zaista neverovatno.

Naš predlog

Pominjali smo već u analizi da Hetafe igra katastrofalno u dosadašnjem toku šampionata i ukoliko tim iz predgrađa Madrida nastavi sa ovakvim partijama, sigurno je da im se smeši ispadanje u Segundu. Sa druge strane Atletiko igra dosta slabije nego što je to bio slučaj prošle sezone, ali je poznato da Madriđani uglavnom nešto lošije započinju prvenstvo, a stvari po nepisanom pravilu kasnije dođu na svoje mesto.
Smatramo da će oba tima postići makar po jedan gol na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.55.
Zanimljivo je da na poslednjih dvadeset međusobnih mečeva fudbaleri Atletika ne znaju za poraz od Hetafea, ali smo i pored toga mišljenja da četa Čola Simeonea neće slaviti na ovom potencijalno veoma teškom gostovanju pa vam savetujemo da odigrate duplu šansu 1X za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.01.
Takođe, imamo za vas još jedan zanmljiv podatak. Na poslednjih četrnaest susreta između ova dva tima nije palo više od dva gola, a ako sagledamo sve ono što prati i jedan i drugi tim na startu ovog prvenstva, nekako je utisak da je ova utakmica nacrtana za dosta golova, ali i tradicije postoje da bi se rušile, pa vam toplo preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa neverovatnom kvotom 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.