Tiket dana (utorak, 21.09.2021)

tiket dana

Ove sedmice nema evropskih kupova, ali ponuda neće biti ništa slabija, naprotiv. Igraju se vanredna kola u tri od pet najjačih liga, ali su tu i niže lige, ali i Kup takmičenja.

Atalanta – Sasuolo – GG3+ @ 1.85 u Mozzart

Gasperinijev tim nije započeo sezonu po planu. U prva četiri kola zabeležili su dve pobede i to obe na strani, dok su u Bergamu uzeli samo jedan bod. Očekivalo se više od tima koji je već standardan učesnik Lige šampiona, gde je, uzgred, dobro počeo remijem u Viljarealu. Efikasnost se nameće kao problem ”Boginje” u Seriji A, što ranije nije bio slaučaj. Atalanta je samo u prvom kolu u pobedi nad Torinom postigla dva gola. Mrežu Bolonje nisu zatresli, a po jednom su loptu savladali golmane Fiorentine i Salernitane. Gol u Salernu bio je dovoljan za trijumf, ali je ”Viola” odmela sva tri iz Bolonje. Sasuolo je ostao bez bodova u petak u meču sa Torinom na svom terenu. Domaćin je bio favorit, ali su ”Bikovi” slavili u Ređo Emiliji. Bio je to treći uzastopni meč bez trijumfa Sasuola nakon početne pobede u Veroni. Uzeli su bod protiv Sampdorije, a onda u poslednjim sekundama izgubili na Olimpiku od Rome. Na poslednjih šest međusobnih duela između ove dve ekipe došla je igra gol-gol, a samo je poslednji duel završen 1:1, dok su raniji mečevi bili prepuni golova. Valjda je vreme da se raspucaju i jedni i drugi, pa je naš predlog igra gol-gol uz tri pogotka najmanje. Za GG3+ u kladionici Mozzart kvota je 1.85.

Atletik Bilbao – Rajo Valjekano – 1 @ 2.00 u Mozzart

Baskijci su još jednom, u Madridu, potvrdili da imaju granitnu odbranu. Sada je vreme da napadači pokažu šta znaju. U pet odigranih kola Atletik je primio samo jedan gol i to u remiju protiv Barselone u Bilabou. Uz dve pobede, u selti i proti Majorke, igrali su i dva puta bez golova, na startu u Elčeu i u subotu na Vanda Metropolitanu protiv šampiona Atletika iz Madrida. Dakle, posle pet kola Bilbao ima 9 bodova, a gol razliku 4:1. U Bilbao dolazi još jedna madridska ekipa, Rajo Valjekano. Povratnik u elitu krenuo je sasvim zadovoljavajuće, ima već sedam bodova i dalkeo je od opasne zone. ”Pčelicama” je glavni cilj u povratničkoj sezoni da izbegnu borbu za opstanak, a mora se reći da su pomalo srećno došli do plasmana u La Ligu, preko baraža. Rajo je u prošlom kolu ubedljiov pobedio Hetafe 3:0, a golom je debitovao Radamel Falkao, najnovije pojačanje kluba. U Baskiju odlaze u odličnom raspoloženju posle tri kola bez poraza, sa dve ubedljive pobede i remija u Valensiji sa Levanteom. Ipak, vrelo je u Bilbaou, pa očekujemo da Atletik slavi pobedu. Možda će domaćinu biti dovoljan i jedan gol za trijumf, ošto im je odbrana čvrsta. Za jedinicu se u kladionici Mozzart dobija kvota 2.00.

Vojvodina – Kolubara – 1 @ 1.60 u Mozzart

Novosađani su igrali dosta promenjivo na startu sezone, ali nam se čini da bi sigurna pobeda u Surdulici mogla da bude prekretnica, i da bi sad mogli da krenu da hvataju priključak sa timovima iz vrha tabele. Vojvodina je na svom terenu četiri utakmice, a samo je Partizan odneo bodove sa ”Karađorđa”. Pobeđeni su Voždovac i Novi Pazar, a kiks je to što je Metalac osvojio bod. Lazarevčani su već pet puta gostovali, a samo su pobedili Proleter, baš na ovom stadionu gde sada gostuju. Ostale četiri utakmice su izgubili, ali zahvaljujući solidnom učinku na svom terenu, debitant je na desetom mestu sa 10 osvojenih bodova. Ambicije Kolabare su opstanak u eliti, a ako nastave sa ovakvim partijama, ne bi trebalo da brinu. U prošlom kolu Kolubara je izgubila u Gornjem Milanovcu, mada je priužila snažan otpor. Pred gostovanje Vojvodini mogu da budu rasterećeni, jer se od njih ne očekuje nipta više osim da skupo prodaju kožu. Ne sumnjamo da hoće, ali će bodovi ostati kod ”Lala”. Predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Mozzart iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzart iznosi 5.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.