Tiket dana (četvrtak, 23.09.2021)

tiket dana

Mada je ovaj četvrtak bez utakmica Lige Evrope i LIge konferencija, ponuda je sasvim zadovoljavajuća. Igraju se utakmice u nekoliko liga, radi se o poslednjim mečevima vanrednog kola.

Sampdorija – Napoli – T22+ @ 1.92 u Mozzart

Posle samo tri dana Napolitanci idu na novo teško gostovanje. U ponedeljak su slavili u Udinama, čime je spuštena zavesa na 4. kolo Serije A, a već večeras igraju u Đenovi protiv Sampdorije. Napoli je vodeći tim lige posle četiri kola, jedini imaju maksimalan učinak i svi su zadovoljni u gradu pod Vezovom. Raspored nije bio nimalo lak, na strani su dobili Đenovu i Udineze, a na stadionu ”Dijego Maradona” bili su bolji od Juventusa i Venecije. Ipak, izdanje iz meča sa Udinezeom bilo je zastrašujuće, Napoli je slavio sa 4:0 i poslao poruku svim rivalima da ove sezone želi Skudeto. Ovo im je, u kratkom intervalu, drugo gostovanje u Đenovi. Posle pobede nad Đenovom, sada u najpoznatijem lučkom gradu igraju sa Sampdorijom. Domaćin nije imao sreće sa žrebom, pa u prve tri utakmice na svom ”Luiđi Ferarisu” morao da igra sa milanskim rivalima, šampionom Interom i Milanom, a sada i sa Napolijem. Na strani su igrali sa Sasuolom i Empolijem. Na te dve utakmice na strani nisu primili ni gol, a posle remija u Ređo Emiliji, u nedelju su ubedljiov pobedili Empoli. Na svom terenu Sampa nema trijumf, protiv Milana su izgubili, a sa Interom remizirali. Čini nam se da im je meč sa Napolijem najteži ispit, a gosti su u velikom zaletu i očekujemo da budu uspešni i drugi put u Đenovi. Naš predlog je igra gost daje dva gla, a za T22+ u kladionici Mozzart kvota je 1.92.

Tvente – AZ Alkmar – GG3+ @ 1.87 u Mozzart

Šesto kolo holandske Eredivizije završiće se utakmicom u Enšedeu. Tvente dočekuje AZ iz Alkmara, a pogledn na tabelu pred ovo kolo kaže na m da je domaćin u mnogo lagodnijoj situaciji. Neverovatno je da AZ ima samo tri boda iz prvih pet kola, a osvojio ih je na gostovanju kod Herenvena. Tim koji je stalni učesnik evropskih kupova, a titula mu je pre dve sezone izmakla samo zahvaljujući prekidu prvenstva, sada je na samo začelju tabele. Ispod AZ-a je samo Cvole, jedini tim bez osvojenog boda, i bez postignutog gola, u prvih pet kola. AZ je gubio od Valvajka, PSV i Heraklesa, ali je uporedo igrao i kvalifikacije za evropske kupove. Nisu uspeli da se probiju u Ligu Evrope, od njih je u dvomeču bio bolji Seltik, pa su se našli u grupnoj fazi Lige konferencija. U prvom kolu ovog takmičenja igrali su u Danskoj protiv Randersa, a meč je završen rezultatom 2:2. Tvente je igrao solidno u prvim kolima, stigao je tim iz Enšedea do sedam bodova, a iza sebe imaju dve vezane pobede. Tvente je pobedio Utreht na svom terenu i Vitese na strani, a treba dodati i da su jedini ostali neporaženi u meču sa šampionom Ajaksom. Tim iz Alkmara bio je ubedljiv u oba duela sa Tventeom u prošlom prvenstvu, bilo je 3:1 i 4:1 za AZ, ali sada nismo ubeđeni u njihov trijumf. Ipak, golova će ponovo biti, i to na obe strane. Naš predlog je GG3+, a koeficijent za ovu igru u kladionici Mozzart iznosi 1.87.

Lugano – Grashopers – 1 @ 2.05 u Mozzart

Domaća ekipa igra dobro u novoj sezoni i ima sedam bodova iz pet kola. Imaju i jedan zaostali meč doduše protiv šampiona Jang Bojsa, ali se mora reći i da su imali težak raspored, posebno kada su bili domaćini. Lugano je na svom terenu igrao protiv tri, trenutno prvoplasirana tima lige. Izgubili su od Ciriha, pobedili Sent Galen, a sa Bazelom remizirali. Najlakši posao trebalo bi da imaju sa ”Skakavcima” iz Ciriha, povratnikom u elitu. Grashopers je pre deceniju bio dominantan u fudbalu u zemlji ispod Alpa, ali su se vremena izmenila. Sada bi ”Skakavci’ bili zadovoljni opstankom, a o nekom povratku u Evropu, ili borbi za titulu, još uvek ne razmišljaju. Imao je Grashopers svojih dobrih partija u ovoj sezoni, na strani su osvojili bod protiv Jang Bojsa i Lucerna, ali imaju samo jednu pobedu, koju su ostvarili u duelu sa Lucernom. Poslednji međusobni duel između ove dve ekipe odigran je pre tri sezone, odigran je u Luganu, a završen je rezultatom 3:3. Te sezone je Lugano izborio Evropu, a Grashopers ispao iz lige kao poslednji. Razlika u kvalitetu nije velika, ali je Lugano ipak nešto bolji i trebalo bi da dobije ovaj meč. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 7.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.