Tiket dana (petak, 24.09.2021)

tiket dana

Pred nama je još jedan uzbudljiv vikend, a današnji dan je samo uvod u sjaju ponudu koja nas očekuje u subotu i nedelju. No, nema razloga da ne odigramo tiket i u petak. Napominjemo da su kvote koje smo predložili bile važeće u trenutku pisanja teksta.

Grojter Firt – Bajern – 2,5+ @ 2.16 u Meridianbet

Ništa se dobro ne piše novajliji u eliti u meču sa devetostrukim uzastopnim šampionom Nemačke. Bajern je pre sedam dana potopio dugog novajliju, ekipu Bohuma, kome je ubacio sedam loptu u mrežu. Grojter jedino može da se nada nekom pristojnom porazu, pošto nas u dosadašnjem toku sezone nisu uverili da su kadri da se upuste u borbu i sa mnogo slabijim timovima, nego što je minhenski gigant. Treba reći da je ovo mali bavarski derbi, ako se duel dve tako različite ekipe može nazvati derbijem. Poslednji put su se sastali početkom 2013. godine, u jedinoj bundesligaškoj sezoni Grojter Firta. Na dve utakmice tada, Bajern je postigao pet, a nije primio gol od ovog rivala. Možda bi tim iz Firta mogao sada da postigne prvi gol protiv Bajerna u prvenstvu, pogotovo jer su u Berlinu, ipak, pokazali neki napredak. Vodili su protiv Herte, ali su ostali na kraju praznih šaka. Do sada je Grojter osvojo samo jedan bod, bilo je to u meču sa Arminijom na domaćem terenu, a i posle ovog kola ostaće na istom broju poena. Pored dvojke, koja neće izostati, očekujemo još jednu goleadu Bajerna. Možda ne baš sa 7+, ali bi 5+ trebalo da dođe. Za kombinaciju 2,5+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.16.

Vest Brom – Kvins Park Rendžers – 1,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Derbi meč Čempiošipa obe ekipe dočekuju u tmurnom raspoloženju. Posle odličnog starta Vest Bromvić Albio je vezao tri uzastopna remija, od toga dva uzastopna na svom terenu u Birmingemu. Ipak, oni su još bez poraza, pa sa četiri pobede i isto toliko nerešenih rezultata nalaze se na deobi drugog mesta sa 16 bodova, koliko imaju i Fulam, te najprijatnije iznenađenje, ekipa Koventrija. U vođstvu je Bornmut, ”Trešnjice” su sakupile 18 bodova i, pored VBA, jdini nisu osetili gorčinu poraza. U Kvins Parku su mnogo očekivali od ove sezone, a najavljivali su pohod na Premijer ligu. ”Policajci” su podbacili za sada, posebno u poslednjim kolima, pošto su bez pobede u tri prethodne prvenstvene utakmice, a vezali su dva uzastopna neuspeha, pošto su ih Bornmut i Bristol Siti pobedili istim rezultatom 2:1. Taj loš niz Kvins Park je prekinuo pre tri dana u utakmici EFL kupa u kojoj su izbacili Everton. Posle 2:2 u regularnom toku KPR je bolje izvodio penale i prošao dalje. Prošle sezone nije bilo duela ove dve ekipe, VBA je imao neuspešnu epizodu u eliti, a pre dve sezone meč u Birmingemu završen je bez pobednika, rezultatom 2:2. Ipak, tada je Vest Brom bio uspešniji pošto je slavio u Londonu sa 2:0. Očekujemo da domaćin prekine seriju remija i slavi novu pobedu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola Vest Broma, a za ovu kombinaciju kladionica Meridianbet daje koeficijent 2.07.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.