Tip dana: Almerija – Tenerife: Može li domaćin ove sezone konačno do plasmana u La Ligu?

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Almerije i Tenerifa.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Almerija: Primarni cilj je plasman u La Ligu!

Nekoliko godina zaredom fudbaleri Almerije pokušavaju da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali im to nikako ne polazi za rukom, pa je onda logično što će i ovog puta primarni cilj ovog tima biti plasman u La Ligu, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Posle šest odigranih kola Almerija se nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Ponferadinu, koja se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvom mestu Segunde.
Inače, valja napomenuti da će plasman u elitno društvo izboriti dve prvoplasirane ekipe, dok će timovi koji na kraju šampionata budu plasirani od trećeg do šestog mesta igrati u plej-ofu.
U prošlom kolu su Umar Sadik i drugari odigrali jedan fantastičan meč i slavili na gostovanju kod Alkorkona, a taj duel je završen rezultatom 0:4, što je svakako fantastična stvar, obzirom da Alkorkon važi za tim koji na svom terenu zaista teško prima golove.
Umar Sadik se učvrstio na prvom mestu liste strelaca sa nova dva pogotka, a valja napomenuti i da je bivši fudbaler Partizana na gostovanju kod Alkorkona promašio jedanaesterac.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je jedan od najvećih favorita za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala odigrao samo dva meča na svom terenu i upisao dva trijumfa.
Poslednji međusobni susret između Almerije i Tenerifa je odigran pre nešto više od četiri meseca, a na tom duelu su Umar Sadik i drugari slavili na gostovanju sa 0:1.

Tenerife: Odličan start šampionata!

Prošlu sezonu su fudbaleri Tenerifa završili na četrnaestom mestu na tabeli, i generalno, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ovom timu tu i mesto.
Primarni cilj će pre svega biti opstanak u Segundi, a nema nikakve sumnje da će Tenerife iskoristiti svaku priliku i za nešto više, naravno ako se šansa ukaže.
Kada uzmemo u obzir sve ono što smo od ovog tima videli u dosadašnjem toku ovogodišnjeg izdanja španske Segunde, slobodno možemo reći da je Tenerife najprijatnije iznenađenje prvenstva.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na trećeplasiranu Almeriju, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao šest mečeva u prvenstvu na kojima je ostvario tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Mirandesa, kada je bilo 1:2.
Zanimljivo je da je domaćin na tom susretu vodio sve do 82. minuta, ali su onda fudbaleri Tenerifea dozvolili sebi da za samo deset minuta prime dva gola i dožive prvi poraz u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala.
Pre toga je četvrtoplasirana ekipa na tabeli slavila na teškom gostovanju kod Valjadolida, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, treba istaći da je Tenerife trenutno najuspešniji gost u ligi, pošto su na tri odigrana susreta ostvarili dva trijumfa, uz jedan remi.

Naš predlog

Na papiru je domaćin izuzetno kvalitetnija ekipa, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Za očekivati je da domaćin postigne makar dva gola na ovom duelu, pa vam predlažemo da probate sa igrom D2+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.27.
Za kraj, ne treba nikoga da iznenadi ako ovo bude jedan efiksan meč pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.