Tiket dana (nedelja, 26.09.2021)

tiket dana

I danas će glavni problem biti šta izabrati i staviti u tiket. Utakmica je mnogo i treba paziti da se izbegnu potencijalne mine. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Real Sosijedad – Elče – 1,0-3 @ 2.02 u Meridianbet

Moramo priznati da nas je Elče prijatno iznanedaio na početku prvenstva. Tim koji je neočekivano ušao u Primeru prethodnog leta, i to preko baraža, sada već deluje znatno zrelije i iskusnije. U prvih šest kola osvojili su isto toliko bodova, što nije neki spektakularan učinak, ali je sasvim zadovoljavajući. Da su malo efikasniji, verovatno bi kapnuo još neki bod, ovako, sa samo četiri data gola, šest bodova je dobar skor. Glavna snaga ovog tima je trener Eskriba, čovek koji ume da motiviše fudbalere, pa oni često pruže i više od svojih mogućnosti. Sada će im trebati maksimalna motivacija jer odlaze u goste negostoljubivom domaćinu, Real Sosijedadu u San Sebastijan. Baskijci su odlični na početku sezone, nalaze se na trećem mestu sa 13 bodova, tri manje od vodećeg Reala, a samo jedan od aktuelnog šampiona Atletika. Izgubili su samo u prvom kolu od Barselone, a onda su vezali šest utakmica bez poraza, pet u La Ligi i jedne u Ligi Evrope. Sosijedad je na svom terenu pobedio Rajo Valjekano i Levante rezultatom 1:0, a sa Seviljom je bilo 0:0. Dakle, još nisu primili gol na Anoeti, pa ne očekujemo da im Elče zatrese mrežu. S druge strane ni oni nisu bili nešto posebno efikasni, dva gola na tri meča je premalo, pa je uz jedinicu predlog mali broj golova. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent je 2.02.

Napoli – Kaljari – 1,3+ @ 1.76 u Meridianbet

U fantastičnoj su formi Napolitanci, i po izdanjima sa starta sezone u Seriji A, možemo ih proglasiti prvim favoritima za osvajanje Skudeta. Naravno da je prerano za takve ocene, ali smo stvarno zapanjeni sa kakvom lakoćom su dobijali rivale u prvih pet kola. Postigli su 14, a primili samo dva gola, po jedan od Juventusa i Đenove. Iza sebe imaju dve uzastopne pobede na strani, u samo četiri dana. Prvo su slavili u Udinama, a onda još jednom u Đenovi, ovog puta protiv Sampdorije. Oba meča dobili su sa, više nego ubedljivih, 4:0. Trener Lućano Spaleti odlični se snađo u gradu pod Vezuvom i možda će ispuniti veliku želju De Laurentisa i doneti titulu na stadion ”Dijego Maradona”. U Napolj stiže Kaljri, jedan od najslabijih timova lige, a ako nastave sa ovakvim igrama, posle Sicilije i Sardinija će ostati bez tima u Seriji A. Kaljari je trenutno na pretposlednjem mestu sa samo dva osvojena boda. nemaju poebdu, a iza njih je jedino Salernitana sa jednim bodom. Na strani su igrali samo dva puta, ubedljivo su poraženi od Milana, ali su iznenadili Lacio i uzeli mu bod, bilo je 2:2 na Olimpiku. Napoli dve godine nije pobedio Kaljari na svom stadionu, pa smatramo da je vreme da se ta neugodna mini serija prekine. Uz jedinicu biće i dosta golova, obe ekipe igraju izuzetno efikasno. Za 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.76.

Klermon – Monako – 2 @ 2.05 u Meridianbet

Malo je čudan pogled na tabelu Lige 1, pošto je novajlija Klermon ispred Monaka, tima koji je predstavnik Francuske u Evropi, a prošlu sezonu je završio na trećem mestu. Ipak, više čudi slab učinak ”Kneževa”, nego što se Klermon nešto posebno istakao. Klermon ima 9, a Monako 8 bodova i dok je za domaćina to zadovoljavajući skor, za goste je katastrofalan. Monako je tokom leta igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, zaustavljen je u plej-ofu od Šahtjora, pa i u toj činjenici treba tražiti razloge nešto slabijeg starta u prvenstvu. Međutim, Klermon je, posle odličnog starta i dve pobedu u prva dva kola, bez trijumfa na narednih sedam, što nam govori da su bili silno motivisani na svom debiju u eliti. U pet poslednjih kola imaju tri remija i dva ubedljiva poraza. Onaj od PSŽ je očekivan, ali ih je Rems u prošlom kolu dobio sa 6:0, pa nam se čini da je bajka gotova. Monako polako podiže formu, u dva prethodna kola uzeli su četiri boda, a pre toga pobedom su otvorili nastup u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto su slavili minimalnim rezultatom protiv Šturma. U prošlom kolu ”Kneževi” su pobedili Sent Etjen sa 3:1 i po nama apsolutni su favoriti u Klermonu. Odigrajte dvojku, a za nju ćete u kladionici Meridianbet dobiti koeficijent 2.05.

Ukupni koeficijent na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.