Tip dana: Arsenal – Totenhem: “Tobdžije” punih deset godina na svom terenu ne znaju za poraz od “pevaca”!

U nedelju je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Arsenala i Totenhema koji je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Arsenal: Nakon lošeg starta, sve bolje partije “tobdžija”!

Godinama unazad fudbaleri Arsenala ne postižu značajnije rezultate u Premijer ligi a sigurno je da se sve to nekako poklopilo i sa odlaskom Arsena Vengera iz ovog tima.
Bilo kako bilo, i ovog puta će primarni cilj Arsenala biti plasman u neko od evropskih takmičenja. što će po svemu sudeći biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Londona nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, što znači da su izabranici Mikela Artete na pet odigranih susreta ostvarili dva trijumfa i tri poraza.
Zanimljivo je da su u prva tri kola “tobdžije” doživele tri vezana poraza, a u preostala dva meča je jedan od pretendenata za plasman u Ligu Evrope zabeležio dva trijumfa.
U prošlom kolu je tim sa “Emirejtsa” slavio na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Barnlija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pre toga je Arsenal ostvario i prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, pošto je slavio na svom terenu protiv Norviča, kada je bilo 1:0.
Inače, kada je poslednji duel između ovao dva tima u pitanju, on je odigran pre šest meseci na “Emirejtsu” a slavio je domaćin, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.

Totenhem: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Iza Totenhema nije nimalo lepa sezona, pošto je ova ekipa na kraju prošlogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige zauzela tek sedmo mesto na tabeli što je ovom timu donelo plasman u novoformiranu Ligu Konferencija, gde će sasvim sigurno “pevci” biti jedan od najvećih favorita za osvajanje tog takmičenja.
Za novog šefa stručnog štaba je izabran Espiritio Santo nakon jedne poprilično uspešne sezone u Vulverhemptonu, a kako sada stvari stoje, utisak je da je ispred ovog trenera jedan poprilično ozbiljan zadatak.
Primarni cilj Totenhema i ove sezone sasvim sigurno će biti plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku i realno.
Nakon pet odigranih kola se popularni “pevci” nalaze na sredini tabele, preciznije na devetom mestu uz devet osvojenih bodova, pošto je ekipa iz Londona na pet susreta ostvarila tri trijumfa i dva poraza.
U prva tri kola je tim iz Londona vezao tri uzastopna trijumfa, a tu svakako računamo i pobedu u prvom kolu nad aktuelnim šampionom Mančester Sitijem na svom stadionu, kada je bilo 1:0.
Ipak, nakon te sjajne serije nažalost su usledila dva poraza, i to pošto su “pevci” prvo poraženi na gostovanju kod Kristal Palasa kada je bilo više nego ubedljivih 3:0, a nakon toga su izabranici Espirita Santa doživeli težak poraz i na svom terenu od aktuelnog šampiona Evrope Čelsija, a taj meč je završen rezultatom 0:3.
Inače, poslednji trijumf na gostovanju kod Arsenala u Premijer ligi je ova ekipa ostvarila još davne 2010. godine i svakako da zbog tog podatka ovo gostovanje spada u jedno od najtežih kada su u pitanju izabranici Espirita Santa koji ima dosta težak posao u ovom šampionatu.

Naš predlog

Po nekom nepisanom pravilu, međusobni susreti između ova dva tima nam donose dosta golova, i mišljenja smo da će to slučaj biti i ovog puta zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.
Nekako najrealnija prognoza kada je duel dva tima iz Londona u pitanju je svakako i igra GG za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.