Tiket dana (ponedeljak, 27.09.2021)

tiket dana

Posle uzbudljivog vikenda stiže nam nešto mirniji ponedeljak. Naravno, to nije razloga da izostane tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kristal Palas – Brajton -1 @ 3.15 u Mozzart

Jeste Brajton odlično započeo sezonu i ostvario neke iznenađujuće pobede, ali nas stvarno čudi procena kladionica da je favorit na Selhurst parku. Palas nije tim protiv koga možete računati na bodove na njegovom terenu, čak ni kada ste Totenhem, koji je ovde poražen sa 3:0. Da, sećamo se da su ”Pevci” imali igrača manje, a da su sve golove primili u poslednjih petnaest minuta, ali ne možemo upoređivati Totenhem i Brajton. ”Orlovi” su imali niz od tri meča bez poraza pred gostovanje Liverlupu u prethodnom kolu. Na Enfildu su poraženi sa 3:0, pa posle pet kola imaju na kontu pet bodova, s obzirom da su izgubili i od Čelsija na startu prvenstva. Vidite i samo da ja Palas imao neverovatno težak raspored na startu, pa je u prvih pet kola igrao već protiv Čelsija, Totenhema, Vest Hema i Liverpula. Za to vreme Brajton je sakupljao bodove i stigao je već do 12 iz pet utakmica, što je najbolji start kluba iz poznatog univerzitetskog centra od kada su premijerligaši. Ipak, rivali ”Galebova” nisu bili ni približne jačine kao ovi sa kojima se susretao Palas, a najznačajniju pobedu Brajton je zanbeležio u prethodnom kolu protiv Lestera. U međuvremenu Brajton je igrao i u EFL kupu, pobedio je Svonsi, pa će malo umorniji ući u ovoj meč. Smatramo da je i pored predloga kladionica Kristal Palas bliži pobedi u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu, za koju je koeficijent u kladionici Mozzart 3.15.

Tuluz – Kaen – 1,2+ @ 1.97 u Mozzart

Domaćin ruši sve pred sobom u francuskoj Ligi 2 i bilo bi pravo čudo da se ne vrati u elitu posle pauze od dve sezone. Tuluz je u prvih devet kola zabeležio sedam pobeda i samo dva remija, dok su jedini tim koji još nije osetio gorčinu poraza. Čak i sa utakmicom manje od prvih pratilaca, imaju prednost od tri boda ispred Sošoa, a po četiri od Oksera i Ažaksjoa. Naravno, ništa u Tuluzu neće prešušđtati slučaju, prvenstvo je tek startovalo, a poznato je da je druga liga u zemlji svetskih prvaka veoma izjednačeno takmičenje. Sad im u goste dolazi Kaen, tim koji nije u dobroj formi i koji je bez pobede na poslednjih pet kola, uz dva remija i čak tri poraza. Ne očekujemo Kaen u borbi za plasman u elitu, oni su se prošles ezone spasili ispadanja iz Lige 2 samo zahvaljujući boljoj gol razlici od Niora, pa bi bili prezadovoljni da ove sezone izbegnu stresne situacije u finišu. Tuluz je prošle godine bio treći, pokušao je da se domogne LIge 1 preko baraža, ali nije bio uspešan. Ovaj klub je, ne tako davno, bio predstavnik Francuske i u Evropi, a prošle sezone je sa ubedljivih 3:0 pobedio Kaen na svom terenu. I sada čekujemo siguran trijumf domaćina, jedinica ne bi smela da izostane, a uz nju dodajemo i dva gola na domaćina. Za ovaj predlog u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.97.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzart iznosi 6.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.